Ir al contenido de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Tu Ayuntamiento

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvia Ciudadania Calvia Conoce Calvia

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Us donam la benvinguda a les activitats del Dia Mundial del Medi Ambient

Us convidam a visitar virtualment alguns dels espais naturals de Calvià, a conèixer algunes de les espècies que hi viuen, a explorar com adoptar un model de vida més ecològic i sostenible, a inspirar-vos amb lectures, documentals, tallers, cançons, pel·lícules, monòlegs i molt més de la natura calvianera, i també volem compartir amb vosaltres l'encoratjador missatge de futur del jovent de Calvià, amb el vídeo Biodiversidad, Bendinat For Future.

DIADA VIRTUAL

SOBRE EL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

En 2020 el tema del Dia Mundial del Medi Ambient és la biodiversitat. Fenòmens recents com els grans incendis forestals al Brasil, Califòrnia i Austràlia, i, ara, la pandèmia de COVID-19, ens mostren l'estreta relació que hi ha entre els humans i la naturalesa.

#DiaMundialdelMediAmbient

AGRAÏMENTS
Volem agrair-vos la vostra implicació i la vostra participació, que han fet possible aquesta diada virtual per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient.

Un agraïment molt especial a tot l'equip de les Biblioteques de Calvià per la seva extraordinària feina i dedicació. I a l'IMEB i a l'Ajuntament de Calvià pel seu suport i perquè aquest projecte veiés la llum.

Moltes gràcies