Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Participació dels/les nins, nines i adolescents al Programa CAI

El municipi de Calvià disposa del Reconeixement de Ciutat Amiga de la Infància (CAI), impulsat per UNICEF.

Aquest vídeo resumeix els drets de la infància i l'adolescència amb un llenguatge senzill dirigit als nins, nines i adolescents de Calvià.

Aquest altre vídeo, reflecteix el treball sobre els drets realitzat pel Consell de l'Adolescència: activitats presencials i en línia, activitats en la naturalesa, participació en el parlament infantil, participació en programes de ràdio i molt més!

 

Projecte d'Intervenció Comunitària

Des del Departament de Desenvolupament Social, Infància i Gent Gran, s'han impulsat projectes d'intervenció comunitària que es realitzen en xarxa a quatre nuclis de població del municipi que són Son Ferrer, Santa Ponça-Galatzó, Peguera i Son Caliu on es potenciaran i desenvoluparan les actuacions coordinades. Aquestes es realitzaran detectant les necessitats socials, educatives, familiars i comunitàries de la població infantil i juvenil dins dels espais del paisatge urbà comunitaris, generant xarxes socials i afavorint l'impuls, la coordinació i la participació d'accions de caràcter transversal, amb l’objectiu principal de millorar la vida dels nins, nines, adolescents, joves i les seves famílies que viuen al territori. 

La intervenció realitzada a les zones  de: Peguera, Son Caliu i Santa Ponça-Galatzó s’ha fet d’acord a l’assenyalat al Projecte adjunt elaborat pel Servei d'Intervenció Social i Gent Gran.

El projecte desenvolupat a Son Ferrer s’ha dut a terme pel Servei de Benestar Social.

La intervenció comunitària és un procés que implica des del primer moment a la comunitat. S'entén per comunitat al conjunt de veïns i veïnes, les entitats i associacions, els i les professionals que hi treballen i els serveis de proximitat (escoles, instituts, centres sanitaris, centres cívics, serveis socials, cossos de seguretat, etc). 

    

Des del Servei d'Intervenció Social, Infància i Gent Gran, volem agrair la participació en el diagnòstic participatiu de la població dels tres territoris, ja que la implicació de la població és fonamental per generar actuacions de millora. Per aquest motiu i també per donar a conèixer el Projecte Comunitari es va elaborar aquest vídeo:

Aquí es presenta el treball realitzat a cadascun dels Projectes d’Intervenció Comunitària: