Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Panells informatius aparcaments de S. Ponįa

Divendres, 30 de març de 2018

COMENCEN A FUNCIONAR EN PROVES ELS PANELLS INFORMATIUS DELS APARCAMENTS PÚBLICS DE SANTA PONÇA

Aquests dies han entrat en funcionament, en període de proves, els panells informatius dels aparcaments públics de l'avinguda Jaume I i del Poliesportiu de Santa Ponça.
Els panells informaran, de forma electrònica, de les places buides en els dos aparcaments i així facilitar l'accés a les zones properes als mateixos, a més d'estalviar recorreguts innecessaris a les persones conductores que cerquen estacionament.
Els indicadors, als quals s'estan realitzant els ajustos necessaris, s'han instal·lat en diversos punts. Els de l'aparcament de l'Av. Jaume I, estan situats en la rotonda dels bombers, i en l'Av. Jaume I; els del Poliesportiu estan situats en la rotonda dels bombers i la plaça Santa Ponça (la coneguda com a rotonda dels taxis). Està previst, a més, col·locar panells en les entrades als aparcaments.
Mesos enrere es van dur a terme obres d'asfaltat i millora dels dos pàrquings, i la instal·lació dels sensors per posar en marxa el sistema aquesta temporada.

L'aparcament de l'Av. Jaume I compta amb 151 places, més 5 per a ús exclusiu de persones amb mobilitat reduïda; el del Poliesportiu té 172 places, més 6.
L'actuació forma part del projecte smart city del municipi de Calvià.
Pròximament es durà a terme la mateixa actuació en l'aparcament públic del carrer des Capdellà de Peguera, les obres d'asfaltat i millora del qual ja s'han executat.