Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

II Jornades de Comunicaciķ

Dijous, 8 de novembre de 2018

LA PERIODISTA MONTSERRAT BOIX OBRIRÀ LES II JORNADES DE COMUNICACIÓ DES DE LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES QUE TINDRAN LLOC AL CASAL DE PEGUERA DE CALVIÀ

Per segon any, l'Ajuntament de Calvià, la UIB i la EBAP organitzen les jornades que comptaran amb la participació de persones expertes i la col·laboració d'IB3

Dilluns que ve i dimarts, 12 i 13 de novembre, tindrán lloc al Casal de Peguera les II Jornades de Comunicació de les Administracions Públiques que, un any més, l'organització de l'Ajuntament de Calvià, la Universitat dels Illes Balears, l'Escola Balear d'Administració Pública de les Illes Balears i NovaGob, amb la col·laboració d'IB3.

Es tracta de la segona edició d'unes jornades en què es crea un espai de reflexió i debat entre professionals de la comunicació, a través de ponències, debats, tallers de co-creació i la novetat enguany de conèixer casos d'èxit en la comunicació de les administracions públiques.

Les jornades comencen dilluns, a les 9.30 h, amb la benvinguda del batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i la Conferència inaugural que enguany anirà a càrrec de la periodista i membre de l'Observatori d'Igualtat de RTVE, Montserrat Boix, que parlarà sobre els mitjans de comunicació públics davant el repte del feminisme. La conferència està oberta a tot el públic prèvia inscripció.

Els dos dies hi haurà diferents ponències de temàtiques específiques que oferiran Patricia Plaja, coordinadora de l'àrea de comunicació dels Mossos d'Esquadra, responsable de la comunicació en xarxes quan van passar els atemptats de Barcelona i Cambrils (Apropant l'Administració pública a la ciutadania en les xarxes socials), i Sergio Jiménez, analista web especialista en e-Govern (Anàlisi de dades per millorar l'eficàcia de la comunicació pública), entre d'altres.

També se celebraran taules de diàleg i debat, com la dedicada a Estratègies i eines per incorporar la perspectiva de gènere a la comunicació en la qual participaran Montserrat Boix; la directora del Diari de Mallorca, Maria Ferrer, i el periodista de l'Agència EFE i membre del Sindicat de Periodistes de les Illes Balears, Tomás Andujar. O la titulada Grans dades: mina d'or de la comunicació. Privacitat la gran barrera?, en la qual estaran Sergio Jiménez; l'analista i consultor en Social Media i especialista en segmentació d'audiència en xarxes socials, David Álvarez, i l'experta en periodisme de dades, Eli Vivas.

Les jornades finalitzaran amb els tallers de co-creació per a la resolució de reptes de la comunicació pública. Ràdio Calvià realitzarà la seva programació en el marc de les jornades, i IB3 Ràdio retransmetrà dimarts a les 18.00 h, a l'escenari del Casal de Peguera, al programa 'Connexió local', conduït per Magda Cortès, que comptarà amb la participació de totes les ràdios públiques municipals de les Illes Balears: Alcúdia Ràdio, Ràdio Artà, Ràdio Calvià, Capdepera Ràdio, Ràdio Es Castell, Ràdio Felanitx, Ràdio Illa, Ràdio Marratxí, Sa Pobla Ràdio, Ràdio mPollença, Ràdio Porreres i Titoieta Ràdio.

Nota:
Enllaç per consultar el programa de les Jornades i per les inscripcions:
https://agenda.uib.es/23180/detail/ii-jornadas-de-comunicacion-desde-las-administraciones-publicas.html

Per assistir a la Conferència inaugural de Montserrat Boix, cal inscibirse en el següent e-mail: algarcia@calvia.com