Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Cessiķ d'un local a la A.V. Costa de la Calma

Calvià, 23 de juliol de 2020

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ SIGNA UN CONVENI AMB L'ASSOCIACIÓ DE PROPIETARIS DE COSTA DE LA CALMA PER A LA CESSIÓ D'ÚS D'UN LOCAL MUNICIPAL

L'Asssociació no disposava de cap local on dur a terme la seva activitat

Des d'avui, l'Associació de Propietaris de Costa de la Calma comptarà amb un local on dur a terme la seva tasca de dinamització social i veïnal.

La regidora de Joventut, Participació Ciutadana, Medi Ambient, Transició Ecològica i Memòria Democràtica, Marga Plomer, ha explicat que fins ara, l'Asssociació no disposava de cap local, i que gràcies a la cessió dús del local de propietat municipal que ha estat habilitat recentment, podran disposar d'una ubicació que facilitarà el desenvolupament de la seva activitat.

El conveni ha estat signat pel tinent de batle de Joventut, Participació Ciutadana, Medi Ambient,Transició Ecològica i Memòria Democràtica, Rafel Sedano, i el representant de l'Associació de Propietaris de Costa de la Calma, Lluís Sabater Fortesa-Rei.

La durada de la cessió de l’ús del local, que es troba ubicat al carrer de Santa Ponça de Costa de la Calma, serà d’un any, renovable fins a un màxim de quatre anys.

L'Associació de Propietaris de Costa de la Calma té per objecte, entre altres, la realització d'activitats de caràcter social, cultural, lúdic i festives que contribueixen a dinamitzar les relacions i la participació dels veïns i veïnes de la zona.