Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Resol dubtes sobre la vacunaciķ Covid

Dimecres, 24 de febrer de 2021

COVID-19: El Govern de les Illes Balears habilita una nova línia d'atenció telefònica i un espai web per informar la ciutadania sobre la vacunació

El telèfon Vacunacovid 971 211 999 està operatiu de dilluns a diumenge

(Informació de la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears)

El Servei de Salut ha habilitat una nova línia d’atenció telefònica i un espai web per informar la població que tengui dubtes sobre el procés d'immunització contra el coronavirus. Es tracta de Vacunacovid (971 211 999), que opera cada dia de la setmana, i de l’espai web vacunacovid.ibsalut.es que s’allotja al web del Servei de Salut.

Telèfon Vacunacovid
El principal objectiu d’aquesta línia telefònica és informar els ciutadans sobre els dubtes que puguin sorgir envers el procés de vacunació: en quin moment han de ser vacunats, a quin grup pertanyen, què han de fer per inscriure’s, etc... Una altra de les funcions de l’equip que gestiona Vacunacovid és oferir suport al Servei de Salut en les tasques coordinació de la campanya, com ara organitzar les cites de diversos col·lectius o resoldre incidències.
Aquesta línia és operativa del dilluns al dissabte, de les 7 a les 21 h, i el diumenge, de les 8 a les 21 h.

Espai web vacunacovid.ibsalut.es
El Servei de Salut també ha habilitat un espai web on es responen les preguntes més freqüents envers la vacunació i s’ofereix informació detallada sobre les dosis (tipus, calendari general, criteris de priorització, primera i segona dosi, detecció d’efectes adversos, etc.). Es resolen diferents dubtes sobre, per exemple, l’eficàcia o la seguretat de les vacunes, el temps d’immunitat o l’obligatorietat de ser immunitzat.