Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

I Jornada Joventut Lab de Calviā

Dilluns, 14 de juny de 2021

CALVIÀ CONVOCA LA PRIMERA JORNADA DE JOVENTUT JOVENTUT LAB CALVIÀ

Es tracta d'un punt d'intercanvi entre professionals que treballen amb joves per analitzar la situació postpandèmia entre aquest col·lectiu de població

Podeu consultar el programa clicant sobre la imatge
Podeu consultar tota la informació en aquest ENLLAÇ

Aquest dimecres, 16 de juny, tindrà lloc a la Sala Palmanova de Calvià la primera jornada de joventut Joventut Lab Calvià per tractar el benestar del jovent després de la Covid-19 i analitzar reptes i noves formes d'atenció per part dels serveis públics.
La Jornada comptarà amb una intervenció a càrrec de Jaume Funes Artiaga, psicòleg, educador i periodista, que oferirà la ponència Intervenció amb Joves en temps de pandèmia. Nous reptes, noves respostes, que donarà pas a un segon bloc de debat entre els grups de treball integrats per professionals de diferents àmbits (serveis de joventut, educació, ocupació, habitatge, salut, serveis socials, etc.). Tot seguit, es presentarà un panell amb bones pràctiques, amb projectes concrets que tinguin en marxa entitats que treballen des dels serveis públics amb joves.
La jornada finalitzarà amb la cloenda a càrrec del batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal.
La regidora de Participació ciutadana i Joventut, Marga Plomer, que donarà la benvinguda a les persones assistents a la jornada, explica que la idea de convocar aquest encontre respon a la preocupació compartida entre els diferents serveis i professionals sobre com actuar i què oferir a la joventut, després de la situació tan atípica que s'ha viscut arran de la pandèmia, i la afectació que ha tingut a nivell emocional i laboral.
La jornada Joventut Lab Calvià està adreçada a educadores i educadors, professionals que treballen amb joves, associacions i, en general, a qualsevol persona en contacte i relacionada amb el món juvenil. Degut a la situació sanitària, la jornada serà presencial i en línia.