Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Joanart 2021

Dilluns, 21 de juny de 2021

CALVIÀ RECUPERA SANT JOAN AMB UNA NOVA EDICIÓ DE LA JORNADA ARTÍSTICA ‘JOANART’

La sisena edició de l'esdeveniment cultural complirà les mesures de seguretat i prevenció per la Covid, motiu pel qual es necessari fer una reserva prèvia per participar a les activitats

Per veure el programa, feu clic a la imatge o aquí

Coincidint amb la festivitat de Sant Joan, a Calvià tindrà lloc una nova edició de la jornada artística ‘Joanart’, que es recupera per al municipi adaptada a la situació actual. La sisena edició de l'esdeveniment cultural, que marca l'inici de l'estiu a Calvià, complirà les mesures de seguretat i prevenció per la Covid, motiu pel qual és necessari fer una reserva prèvia per participar a les diferents activitats.

El dia 23 de juny s'impartirà la conferència titulada “La vida secreta de l’art, curiositats i anècdotes d’obres de temàtica bíblica” a càrrec d'Aina Ferrero a les 19 h a l'Ajuntament.

El dia 24 a partir de les 18.30 h, a l’Ajuntament de Calvià, es podrà visitar l’exposició JoanArt Calvià d'arts visuals. Juntament amb la mostra, que inclou obres de diferents artistes, hi haurà un tast i cata de vins a càrrec d’Aromes GastroBar amb la col.laboració de la xef Angélica Pastrana i ambientació musical a càrrec de Hot Creepers.

A les 19.30 h a Can Verger tindrà lloc l'activitat familiar Cabaret extravagant a càrrec d'Atirofijo Circ.

Les activitats d'aquesta nova edició de Joanart, adaptada a les circumstàncies especials a causa de la Covid, conclouran el dissabte 26 de juny a Sa Societat on s'estrenarà l'obra de teatre Joy Speed, guanyadora del Premi rei En Jaume de Teatre 2020.

També dins el marc de la setmana artística Joanart, el passat dia 18 es va presentar a Can Verger el llibre Calvià al setmanari «Foch y Fum», de Manel Suárez Salvà.

Per fer una reserva per participar a les activitats, s'ha de cridar al 971 13 91 81 o enviar un correu electrònic a cultura@calvia.com.