Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Inauguraciķ de l'exposiciķ de joves LIBER-ART

Dilluns, 21 de juny de 2021

EXPOSICIÓ LIBER-ART SOBRE JOVES I LA PANDÈMIA

El Servei de Joventut ha organitzat, juntament amb el projecte INFOCOVID del Govern de les Illes Balears, l'exposició LIBER-ART relacionada amb la temàtica QUÈ HA SUPOSAT AQUEST ÚLTIM ANY DE PANDÈMIA PER A TU? amb l'objectiu de promoure el talent artístic i facilitar un punt de trobada i de comunitat entre joves artistes del municipi de Calvià.
La inauguració, que es va celebrar el passat divendres, 18 de juny, va anar a càrrec de la tinenta de batle de Joventut i Participació Ciutadana, Marga Plomer, acompanyada del regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica, Rafel Sedano, i el grup col.laborador d'informadors i informadores INFOCOVID, convidant a visitar aquesta mostra d'obres d'art fetes per joves calvianers en les categories d'arts plàstiques, fotografia i arts literàries, a Es Generador, en horari de 9 a 21 hores de dilluns a divendres i dissabtes d'11 a 21 hores.
També s'accepten aportacions lliures contactant amb el Servei de Joventut al correu electrònic juventut@calvia.com.

        

    

Jornada de Voluntariat
La inauguració va coincidir amb la visita d'un grup de 18 joves de 4t d'ESO de l'IES Bendinat que van participar a la Sala Amplificador d'una jornada de voluntariat.
Van realitzat una formació a càrrec de la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears, de la qual, van aprendre sobre el voluntariat i les seves entitats.
La directora general de Joventut i Participació Ciutadana, Mª Isabel Sureda, va ser l'encarregada der fer una presentació de la Plataforma Connexió Voluntariat, programa que s'impulsa des del departament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Calvià i, a la qual, poden adherir-se les persones interesades en fer un voluntariat, a partir de 14 anys, a través d'aquest FORMULARI.
Més informació: ENLLAÇ