Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Servei d'Atenciķ a la Ciutadania

El Servei d'Atenció a la Ciutadania s'encarrega de proporcionar informació i facilitar la gestió de tràmits municipals i també d’altres administracions concertades. Aquest servei s'ofereix amb el Servei d'Atenció a la Comunitat Internacional donant atenció i informació sobre els diferents serveis administratius municipals, així com suport per fer les gestions i els tràmits amb l'Administració local i amb altres administracions, en anglès, francès i alemany.

La presentació de sol·licituds o documents a l'Ajuntament de Calvià es pot fer de diferents maneres, mentre segueixin en vigor les mesures de seguretat i de distanciament social:

1.- Atenció presencial. Els serveis d'atenció a la ciutadania de l'Ajuntament de Calvià reobren l'atenció presencial per atendre únicament tràmits «imprescindibles» que no es puguin tramitar en línia. Només s'hi podrà acudir amb CITA PRÈVIA. Consultau la informació i les condicions en el següent ENLLAÇ.  No es pot anar a les oficines municipals sense CITA PRÈVIA!

2.- Registre electrònic. Si ja té certificat electrònic o DNIe, pot enviar de manera telemàtica sol·licituds i documents a l'Ajuntament de Calvià per mitjà de Registre Electrònic General de l'Administració General de l'Estat. Si vol o necessita obtenir un certificat electrònic per enviar de manera telemàtica sol·licituds i documents a l'Ajuntament de Calvià, contacti amb el 971 13 91 03 o enviï un correu a poblacio@calvia.com

3.- Sistema extraordinari COVID-19. Si necessita presentar sol·licituds o documents a l'Ajuntament, de manera urgent, i no té certificat electrònic o DNIe, o no pot demanar cita prèvia per rebre atenció presencial a les oficines de l'Ajuntament de Calvià, s'ha habilitat un tràmit extraordinari i temporal que no requereix un mitjà electrònic d'autenticació. Aquesta via és exclusiva per persones físiques, no obligades a tramitar electrònicament dacord amb el que disposa l'article 14.2 Llei 39/15AQUÍ

Quan es rebi la seva sol·licitud, l'Ajuntament contactarà amb vostè per acreditar, mitjançant diferents sistemes, la seva identitat. Contacti amb l'Ajuntament de Calvià si té qualsevol dubte al respecte:

Telèfon: 971.139.100 
Correu electrònic: calvia@calvia.com

Model de sol·licitud de registre