Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Cita prèvia Oficina Municipal de Tributs

Els serveis d'atenció a la ciutadania de l'Ajuntament de Calvià reobren l'atenció presencial per atendre únicament tràmits «imprescindibles» que no es puguin tramitar en línia. 

Li recordam que l'Ajuntament de Calvià ha posat a disposició de la ciutadania canals alternatius per realitzar les seves gestions (telemàtic, telefònic i xarxes socials), i que les PERSONES JURÍDIQUES (empreses, entitats) han de presentar els documents en el Registre NOMÉS de forma electrònica.

L'atenció presencial es reprèn:
- A l’Ajuntament de Calvià C / Julià Bujosa Sans, batle. núm. 1. Calvià Vila. Telèfon consulta cita prèvia: 971.139.149
- Al Centre Municipal de Serveis Ctra. Calvià-Palmanova, núm. 40. Palmanova. Telèfons consulta cita prèvia: 971 699 905/06

L'atenció es prestarà amb cita prèvia, com a mesura de prevenció davant el coronavirus, per reduir el nombre de persones que acudeixen a les oficines, reduint els temps d'espera en zones comuns. En aquesta fase els serveis d'atenció a el públic que es prestaran en les oficines únicament seran aquells que, a més de ser considerats essencials, són els que es poden atendre per volum d'afluència de públic en el moment sanitari actual. 

L'informam que:
- L'atenció serà individual, d'1 a 1, excepte persones dependents, persones que requereixin d'un traductor o persones adultes amb menors al seu càrrec (sempre que no sigui evitable que acudeixin acompanyats / des).
- S'haurà d'anar proveït de mascareta.
- Es facilitarà gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de les mans abans de ser atès.
- Per garantir la distància de seguretat a la sala d'espera, es controlarà l'accés a l'edifici. En cas de ser necessari es pot donar la circumstància que la persones hagin d'esperar a l'exterior de l'edifici. Per aquest motiu es prega màxima puntualitat.
- S'hauran de guardar les distàncies interpersonals en tot moment de 2 metres de seguretat i el respecte dels encaminaments indicats de circulació a l'interior dels edificis.

Demani cita aquí:      

       

Li recordam que qualsevol tràmit telemàtic es podrà fer a través del lloc web www.calvia.com, al qual s'aniran afegint gradualment els serveis necessaris, per tal d'evitar desplaçaments a la ciutadania.