Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

INFORMACIĶ D'INTERČS

La informació juvenil posa a la disposició de la joventut les eines necessàries per a una millor presa de decisions en l'exercici de la seva llibertat i autonomia.

Des del Servei de Joventut de l'Ajuntament de Calvià estem compromesos amb aquest propòsit i ens esforcem per fer arribar als i les joves del municipi tot tipus d'informació útil per al seu creixement personal, laboral i educatiu. Sempre contrastant la informació, verificant les fonts i fent-la-hi arribar a la joventut d'una manera clara i concisa.

Si tens algun dubte en qualsevol àmbit (laboral, educatiu, voluntariat, emocional...) i necessites informació, contacta amb l'equip de dinamització a través de les nostres xarxes socials: @joventutcalvia o en el mail juventud@calvia.com 

Joventut LAB Calvià «El benestar del jovent després de la Covid-19. Reptes i noves formes d’atenció per part dels serveis públics»
Jornada adreçada a educadors i educadores, professionals que treballen amb joves, associacions i en general qualsevol persona en contacte i relacionada amb el món juvenil. Programa dual: presencial i en línia. 16 de juny 2021. Sala Palmanova de 10 a 14 hores. Intervenció inaugural a càrrec de Jaume Funes Artiaga, psicòleg, educador i periodista, amb la ponència presencial «Intervenció amb joves en temps de pandèmia. Nous reptes, noves respostes»

Inscripcions 
Programa

Enviament de comunicacions: del 10 al 15 de juny de 2021, per correu electrònic a juventud@calvia.com. Format: 300 paraules màxim, títol, introducció, objectiu, mètodes, resultats i conclusions. Idioma: català o castellà. Presentació presencial o mitjançant videoconferència (se’n facilitarà l’enllaç) per compartir la comunicació, en un temps màxim de 3 minuts. Es lliurarà un certificat de presentació de totes les comunicacions.

 

EXPOSICIÓ LIBER-ART 2021:

L'objecte de la convocatòria és promoure el talent artístic i facilitar un punt de trobada i de comunitat entre els i les joves artistes del municipi de Calvià. Les arts
estan incloses en les categories. La temàtica és COVID-19: què ha suposat aquest últim any de pandèmia per a tu?

Guia per a les persones participants
Formulari d'inscripció (fins a l'11/06/2021)
Full d'inscripció i autorització de menors participants

 


CONCURS DE VIDEORECOMANACIONS CULTURALS PER A JOVES YOUTUBERS:

Des de la Regidoria de Cultura, la Regidoria de Participació Ciutadana i Joventut i l'Institut d'Educació de Calvià - Biblioteques de l’Ajuntament de Calvià, juntament amb la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, es promou aquest primer «Concurs de videorecomanacions culturals per a joves youtubers» per contribuir a la difusió de continguts i obres audiovisuals en llengua catalana entre la ciutadania del municipi.

El «Concurs de videorecomanacions culturals per a joves youtubers» té com a finalitats estimular la creació i la difusió de continguts audiovisuals a Internet en català i promoure la lectura i el consum d’obres audiovisuals en llengua catalana entre els joves del municipi.

Bases concurs i cartell promocional
Formulari d'inscripció (fins al 09/07/2021)
Autorització de menors participants i declaració responsable grup

Més informació d'interès:
Punts importants de la nova Ordenança municipal reguladora dels Vehícles de Mobilitat Personal (VMP)
Ordenança municipal de Vehícles de Mobilitat Personal (VMP
Carnet Alberguista
Carnet Jove
Camps de treball
Joventut amb el Pla estratègic d'igualtat