Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Universitat Oberta per a Majors

"Aprendre no té edat"

La UOM (Universitat Oberta per a Majors) és un projecte educatiu dinàmic i viu, per a persones de 50 anys i més, emmarcat en el paradigma de l'aprenentatge al llarg de la vida. Un projecte que no només millora els coneixements de la gent gran, sino també la seva qualitat de vida.

L'objectiu principal de la UOM és oferir conferències de temes d'interés general, impartides per professorat especialitzat de la UIB.

El cicle consta de cinc conferencies gratuïtes que es fan una vegada per setmana, normalment durant els mesos de maig i juny.

Ens pots trobar a l'edifici consistorial c/Julià Bujosa Sans i pots telefonar-nos al 971 139173, ext. 1202 (Secció de Cooperació Social i Envelliment Actiu).

Acte de clausura de la UOM

El passat 26 de juny, el grup d'alumnes de la Universitat Oberta de Majors de Calvià varen assistir a la cerimònia on se'ls hi atorgava el diploma acreditatiu del programa. En total foren vint-i-nou persones dels diferents nuclis de població del municipi, la majoria dones, que presenciaren el discurs de les diferents autoritats que dirigiren l'acte. Es va comptar amb la presència, entre d'altres, del rector de la UIB, Llorenç Huguet; la vicerectora Joana Maria Seguí i el director de la UOM, Antoni Gamundí.