Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

MARGARITA PLOMER FORNÉS

REGIDORA DE LA COALICIÓ PODEM-MÉS 
Tercera tinenta de batle delegada de Joventut, Participació Ciutadana, Medi Natural i Urbà, Transició ecològica, Mobilitat sostenible i Memòria democràtica. Regidora delegada de les zones de Nova Santa Ponça i Costa de la Calma

CONTACTE
mplomer@calvia.com 

DADES BIOGRÀFIQUES
Accés a les dades biogràfiques de Margarita Plomer Fornés

FUNCIONS
D’acord amb el Decret de Batlia de 14 de juny de 2021, se li deleguen les facultats de direcció i impuls de la política municipal en totes les matèries relacionades amb l'àmbit de la Joventut, Participació Ciutadana, Medi Natural i Urbà, Transició ecològica, Mobilitat sostenible i Memòria democràtica.

Queden sota la seva dependència directa: Agencia del voluntariat; Pressuposts participatius, iniciatives i consultes ciutadanes; Agilització i tutorització per entitats i col·lectius en els seus tràmits davant l’administració; Locals de participació; Subvencions i suport AAVV; Col·laboració (Rocio, Falles, dia de nassos, Confraries ...); Activitats pròpies; Democràcia directa deliberativa; Consell ciutadà; Plataforma Cònsol (Participa Calvià); Serveis de Medi Natural: Serveis Ambientals, Control de Plagues; Benestar Animal; Promoció de la Mobilitat Sostenible i Mitjans Alternatius d'energia i Memòria Democràtica, Agenda Local 21, Finca de Galtzaó i Món rural.

RETRIBUCIÓ
56.000€ distribuïts en 10 pagues mensuals de 4.000€ bruts i 2 pagues al juny i desembre de 8.000€ bruts. Aprovat en el ple de dia 20 de juny de 2019, efectiu des del dia 14 de juny de 2021 data en què va prendre possessió del seu càrrec. . Informació actualitzada a maig de 2022 pel Departament de Personal: 57.120€.

 DECLARACIONS
Per acord de Ple de 25 de març de 2021, s’estableix que les obligacions patrimonials i de béns, interessos i activitats es presentin al Registre de declaracions patrimonials i d’activitats de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears.
Accés a la declaració patrimonial i d'activitats de Margarita Plomer Fornés

ATENCIÓ ZONES
Els dimecres de 18 a 20 hores.
És imprescindible demanar cita prèvia al tel. 971.139.100 (ext. 9430) o al mòbil 626.346.859  

AGENDA PÚBLICA
L'agenda pública institucional de Marga Plomer està subjecta a canvis d'última hora. Reflecteix les activitats institucionals, no així totes les reunions de treball internes ni les activitats extramunicipals. 


Pàgina actualitzada 30/05/2022