WEB EN REVISIĶ

Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Casita / El teu Ajuntament/ Perfil del Contractant/ Perfil Ajuntament de Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

En aquesta pàgina podrà descarregar els plecs i documentació necessària per poder informar-se o concórrer a les licitacions que aquest Ajuntament convoqui.  En el Servei de Contractació (Ajuntament de Calvià, c/ Julià Bujosa Sans, batle, nº 1, 07184 Calvià), disposarà d'atenció a l'efecte de resoldre dubtes o consultar la citada documentació de dilluns a divendres en horari d'atenció al públic (de 9 h a 14 h).

A l'efecte de realitzar aclariments i consultes a la documentació publicada, s'haurà de fer a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic (PCSP). Des del 9 de març de 2018 l'Ajuntament de Calvià publica els seus contractes en la Plataforma de Contractació del Sector Públic (PCSP). Pot accedir a les publicacions específiques de l'Ajuntament a través del formulari de recerca de la plataforma. En properes dates s'anirà completant la informació en la plataforma amb totes les licitacions publicades en aquesta pàgina.

Els Contractes Menors seguiran anunciant-se a l'apartat titulat "CONTRACTES MENORS" d'aquesta pàgina. La publicació de l'adjudicació es realitzarà, de conformitat amb l'actual Llei 9/2017 de contractes del Sector Públic, en la Plataforma del Contractació del Sector Públic.