Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Inici de les noves consultories gastronòmiques

Dilluns, 15 d’abril de 2024

Calvià impulsa el seu posicionament com a destinació gastronòmica amb consultories gratuïtes per al sector de la restauració

La primera consultoria gastronòmica tindrà lloc els dies 22 i 23 d'abril al Mesón Son Caliu

L'Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC), en col·laboració amb Restauració Mallorca CAEB, ha anunciat una iniciativa per enfortir el sector de la restauració al municipi de Calvià. Es tracta del servei de consultoria gastronòmica especialitzada en atenció al client i tècniques de venda, dissenyat específicament per als establiments hostalers locals i sense cap cost associat.

Aquestes consultories s'emmarquen dins de l'estratègia municipal per posicionar Calvià com una destinació gastronòmica destacada, com es va presentar recentment a la fira de turisme de Berlín. El programa de consultoria no només cerca millorar la qualitat del servei als restaurants locals, sinó també enfortir la reputació i l'atractiu turístic de Calvià com a destinació gastronòmica de primer nivell.

Amb aquesta nova iniciativa, l'Ajuntament de Calvià -a través de l'IFOC- i Restauració Mallorca CAEB reafirmen el seu compromís amb el creixement i l'excel·lència al sector de la restauració a Calvià, promovent i donant a conèixer la rica i variada oferta culinària que ofereix el municipi.

El programa de consultoria ofereix vuit hores d'assessorament presencial impartit per experts al camp de l'hostaleria i el servei al client. Els participants tenen l'oportunitat de treballar diferents estratègies per oferir un servei excepcional i per crear experiències positives per als clients, així com tècniques efectives per augmentar les vendes de manera ètica i estratègica.

La primera consultoria gastronòmica per a la zona de Palmanova-Magaluf tindrà lloc els dies 22 i 23 d'abril de 8.30 a 12.30 h al Mesón Son Caliu.