Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Bases XXII Premis rei En Jaume 2024

Dijous, 18 d'abril de 2024

Bases de la convocatòria dels XXII Premis rei En Jaume 2024

Consulta aquí les bases de la convocatòria dels XXII Premis rei En Jaume 2024

Les obres de Narrativa i Poesia es podran presentar del 3 al 10 de juny, mentres que les de Pintura i Fotografia comptaran amb un termini comprès entre el 13 i el 20 de juny. A finals d'agost -coincidint amb les festes que rememoren el desembarcament del rei En Jaume a Santa Ponça- s'inaugurarà una exposició de les obres finalistes de Pintura i Fotografia. Els premis de totes les categories es lliuraran a una gala a finals d'octubre. Com a novetat, a la gala també s'entregaran guardons d'honor a persones o entitats relacionades amb el món de la literatura i les belles arts que hagin destacat per la seva trajectòria professional.

Es convoquen sis premis. Els de Fotografia i Pintura estan dotats amb un premi de 1.500 euros cadascun i l'exposició de l'obra a un espai municipal. Pel que fa als literaris, es convoquen Narrativa i Poesia tant en català com en castellà, i per a cadascun dels quatre guardonats és un premi de 1.500 euros i 50 exemplars impresos de la seva obra. També —i aquesta és una de les novetats— la signatura d'un contracte amb una editorial que garantirà la impressió i la distribució comercial dels premis a les llibreries.

Pel que fa a les obres —plàstiques i literàries— es prohibeix la presentació d'aquelles que hagin estat generades totalment o parcialment mitjançant intel·ligència artificial. En cas que se'n detectés l'ús, des del Consistori s'adverteix de la possibilitat d'«adoptar les mesures oportunes».