WEB EN REVISIĶ

Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Activitats Vacances

Activitats educatives i de lleure per a períodes de vacances escolars (Aules d'estiu, Nadal i Pasqua).

Les Associacions de Mares i Pares d'alumnes dels col·legis públics (AMIPA), amb la col·laboració de l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de l'Ajuntament de Calvià, gestionen diferents Aules d'Estiu amb la finalitat de cobrir una necessitat de caràcter social generada per l'ocupació laboral de les famílies durant el període de vacances escolars. Aquestes activitats es desenvolupen en la majoria dels Ceip de Calvià, on es desenvolupen activitats educatives de lleure, esportives i culturals.

Estiu 2017

Les Associacions de Mares i Pares d'alumnes dels Col·legis Públics, amb la col·laboració de l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de l'Ajuntament de Calvià, gestionen diferents Aules d'Estiu amb la finalitat de cobrir una necesitat de caràcter social generada per l'ocupació laboral de les families durant el periode de vacances escolars.

Els destinataris dels serveis d'aules d'estiu són nens i nenes de 3 a 14 anys, alumnes d'educació infantil de segon cicle a sisè d'educació primària, i alumnes de primer cicle d'ESO, en el curs escolar 2016/2017, preferentment residents a Calvià.

Durant l'estiu de 2017 es realitzaran aules d'estiu en els següents Col·legis: Xaloc (Peguera), Ses Rotes Velles (Santa Ponça), Puig de Sa Morisca (Santa Ponça), Bendinat, Galatzó (Es Capdellà), Son Ferrer, Cas Saboners (Magaluf), i Puig de Sa Ginesta (Urbanización Galatzó).

Des de l'IMEB es facilita una aportació municipal per cada participant resident a Calvià (anterioritat a 1 de gener de 20167 durant els mesos de juliol i/o agost.

Les cuanties són les següents: 40 €/mes o 20€/quinzena. Descompte addicional a les famílies nombroses 10 €/mes, 5 €/quinzena.

Més informació: 971 139 139