WEB EN REVISIĶ

Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Licitacions 2018

EXP. 19/18 PROCEDIMENT NEGOCIAT SENSE PUBLICITAT DE "SERVEI DE REALITZACIÓ D'ENQUESTES PER DONAR A CONÈIXER EL GRAU DE SATISFACCIÓ DELS TURISTES DURANT L'EXERCICI 2018"

EXP. 16/18 PROCEDIMENT OBERT AMB DIVERSOS CRITERIS D'ADJUDICACIÓ DEL "SERVEI DE RETIRADA DE VEHICLES DE LES VIES PÚBLIQUES DEL TERME MUNICIPAL DE CALVIÀ, LA SENYALITZACIÓ DE LES VIES PER ESDEVENIMENTS, OBRES O ALTRES CIRCUMSTÀNCIES, LA GESTIÓ ADMINISTRATIVA DELS EXPEDIENTS D'ABANDONAMENT I EL TRACTAMENT DELS VEHICLES AL FINAL DE LA SEVA VIDA ÚTIL"

EXP. 15/18 PROCEDIMENT OBERT AMB DIVERSOS CRITERIS D'ADJUDICACIÓ DEL "SUBMINISTRAMENT DE MATERIAL DE CONSTRUCCIÓ PER L'ICE"

EXP. 8/18 PROCEDIMENT OBERT AMB DIVERSOS CRITERIS D'ADJUDICACIÓ DEL "SERVEI D'ORIENTACIÓ, ASSESSORAMENT JURÍDIC I INTERMEDIACIÓ EN TEMES D'HABITATGE HABITUAL DIRIGIT A POBLACIÓ EN SITUACIÓ DE VULNERABILITAT SOCIAL". NOTA ACLARIDORA

EXP. 12/18 PROCEDIMENT OBERT AMB DIVERSOS CRITERIS D'ADJUDICACIÓ  "OBRES DE REFORMA I MILLORA EN CEMENTIRIS DE CALVIÀ I ÉS CAPDELLÀ"

EXP. 4/18 PROCEDIMENT OBERT AMB DIVERSOS CRITERIS D'ADJUDICACIÓ DEL "SERVEI DE VIGILÀNCIA, SALVAMENT I SOCORRISME AL LITORAL DEL MUNICIPI DE CALVIÀ (PLATGES I COSTES)".

EXP. 7/18 PROCEDIMENT OBERT AMB DIVERSOS CRITERIS D' ADJUDICACIÓ PER AL "SERVEI DE TRANSPORTE ADAPTAT PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT A CENTRES ESPECÍFICS DE FORMACIÓ, OCUPACIÓ I  ATENCIÓ INTEGRAL

EXP. 1/18L PROCEDIMENT OBERT AMB DIVERSOS CRITERIS D'ADJUDICACIÓ PER A L'"EXPLOTACIÓ DEL BAR DE SERVEIS N.1 DE SANTA PONÇA" Nota Aclaridora Nota Aclaridora II

EXP. 3/18 PROCEDIMENT OBERT AMB DIVERSOS CRITERIS D'ADJUDICACIÓ "CONTRACTE D'ARRENDAMENT D'UNA NAU PER A L'AGRUPACIÓ DE VOLUNTARIS DE PROTECCIÓ CIVIL DE CALVIÀ"

EXP. 6/18 PROCEDIMENT OBERT AMB DIVERSOS CRITERIS D'ADJUDICACIÓ PER LA "EXPLOTACIÓ I GESTIÓ DEL BAR-CAFETERIA DEL CAMP DE FUTBOL DE PEGUERA. CALVIÀ"

EXP. 5/18 PROCEDIMENT OBERT AMB DIVERSOS CRITERIS D'ADJUDICACIÓ PER LA "EXPLOTACIÓ I GESTIÓ DEL BAR-CAFETERIA DEL PAVELLÓ ESPORTIU DE GALATZÓ. CALVIÀ"