Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Agenda cultura Calviā

 

PROGRAMA NEULA PARC 2019

Ja tenim aquí el programa de Neula Parc 2019! 

Enguany arriba amb moltes novetats i una programació molt completa per a totes les edats i amb tot tipus de contingut relacionat amb el Nadal.
Jocs motrius, tallers, manualitats, pintacares, animacions, actuacions, balls, cançons,....
i amb la novetat més important, una gran carpa climatitzada per als més petits de 0-6 anys amb una zona de conciliació familiar.

Del 27 al 30 de desembre al Pavelló Galatzó. Consultau la programació a la imatge!

Feliç Neula Parc, un espai per a tota la família. 

 

 

 

 

 

CONCURS CARTELL DE SA RUA DE CALVIÀ 2020 

22 de febrer de 2020 a Calvià

Un any més posam en marxa el ja tradicional concurs del cartell de Sa Rua de Calvià 2020 amb un únic premi d'una dotació econòmica de 300€.

Sa Rua de Calvià és amb diferència, l'esdeveniment més esperat de l'hivern de caràcter festiu i participatu del municipi amb una participació cada any d'unes mil persones. Una festa que a més reparteix més de 5.000€ en premis entre totes les categories participants; comparsa, carrossa o individual. 

La pròxima edició tindrà lloc el proper 22 de febrer a Calvià Vila. 

 

Termini de presentació de les obres participants al concurs de cartell, 17 de desembre de 2019 a les 14h.

Consulta les bases a la imatge. Molta sort! 

 

 

AGENDA CULTURA CALVIÀ 
Desembre - gener - febrer 

Us deixam la programació cultural dels propers mesos a Calvià. Una programació que som sempre, ve carregada d'importants activitats de tot tipus de continguts culturals. Musica, infantil, lectura, exposicions, teatre, .... 

Preneu nota i reservau les vostres dates! 

 

 

 

Podeu descarregar tota la informació clicant a la imatge. 

 

 

VAIANA, EL MUSICAL INFANTIL 

Vaiana Waikiki és una jove entusiasta de la mar i l'única filla d'un mariner. Quan els mariners de la seva aldea no poden pescar cap peix i tots els conreus fallen, Vaiana descobreix que el semidéu Maui va causar l'infortuni després de robar el cor de la deesa Tefiti.

L'única manera de salvar el destí de l'illa és persuadint a Maui perquè li torni el cor a Tefiti. Llavors, Vaiana emprèn una arriscada aventura per salvar la seva aldea junt al semidèu Maui. 

 

+informació i venda de tickets 
cultura@calvia.com / 971 139 181

 

 

 

PUBLICACIÓ DE LA 1ª CONVOCATÒRIA EN RELACIÓ A LES BASES GENERALS DE LES SUBVENCIONS PER A ACTIVITATS CULTURALS 
Accedeix al link aquí

 

 

JA TENIU A LA VOSTRA DISPOSICIÓ LA NOVA PROGRAMACIÓ DE CULTURA DELS MESOS DE SETEMBRE I OCTUBRE 

 

 

 

 

 

 

 

 

 BASES GENERALS REGULADORES DE LES SUBVENCIONS PER A ACTIVITATS CULTURALS A LES EMPRESES, ENTITATS, ASSOCIACIONS I PARTICULARS DEL MUNICIPI DE CALVIÀ.
L'objecte de subvencions que regulen aquestes bases és donar suport i promoure les activitats culturals en general i, en particular, l'art, el cinema, la literatura, la dansa, la música, el teatre, l'excursionisme cultural, la cultura popular i tradicional i el patrimoni cultural, així com l'edició de llibres, fonogrames i audiovisuals.
Veure convocatòria: BOIB 123 de dia 7 de setembre de 2019

 PROGRAMA  FESTES DEL REI EN JAUME 2019

Novetats i tradició a les Festes del rei En Jaume 2019. 
Es presentaran les noves figures dels gegants que representaran el Rei En Jaume i la Reina Violant. Enguany, les festes aposten decididament per la sostenibilitat. 
Tornen les festes que commemoren el 790 aniversari del desembarcament de les tropes cristianes a Santa Ponça amb les batalles entre moros i cristians com a principal activitat protagonista d'aquest esdeveniment. 
Enguany s'ha apostat per la sostenibilitat no fent servir tassons de plàstic i tot el material de bar, serà biodegradable. 
El 30 d'agost tindrà lloc l'activitat Elemtents Reis, la carrera més divertida de l'estiu a on podran participar amics i familiars enfrentat-se a diferents bojes proves. 
El dissabte 31 d'agost es durà a terme la XX Trobada de Gegants de les festes amb la presentació en societat de les dues noves figures del Rei En Jaume i la Reina Violant. 
Una altre de les activitas més rellevants serà la Nit de Foc amb els dimonis el dia 3 de setembre, la nit d'humor amb Txabi Franquesa el dijous 5 de setembre o la Nit del Rei amb Los40 Mallorca entre d'altres activitats. 

Consultau programa a la imatge. 

 

 

JOANART 2019

Us presentam el fullet de JoanArt 2019 per al proper dilluns 24 de juny! 

Calvià acull per quart any consecutiu un passeig per l'art amb diferents manifestacions. El dia del patró del poble podrem fer un itinerari ben atractiu des de l'Ajuntament fins a Can Verger, passant pel carrer Major, amb un recorregut per la pintura, l'escultura, la música i la dansa.

A partir de les 18:30h

Descarrega el programa aquí 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tots els dimarts de l'estiu excepte el 23 de juliol

Toreador. Concert internacional de The Six Tenors, acompanyats d'orquestra en directe amb la sopano leggero, Anais Cruz. 13 artistes a l'escenari amb un gran repertori: O Sole Mio, Granada, Himno de la Alegria, Yesterday, La bamba, Nessum Dorma...

Auditori de Peguera, 21.30h

Entrada: 18€ general. Preu especial per a residents a Calvià 12€

                                                                                                                           Venda entrades i reserva entrades residents: cultura@calvia.com i 971139181

BASES PREMIS REI EN JAUME 2019

Premis rei En Jaume 2019 de Fotografia

Del 17 al 28 de juny, es podrà presentar la documentació per participar en l'edició 2018 dels Premis rei En Jaume de Fotografia.

En aquesta segona edició, es continua amb un dels certàmens més reconeguts i interessants del panorama cultural de les illes, estimulant així la creació artística i fent conèixer el nostre municipi des de diversos aspectes: històric, lúdic, geogràfic, natural...

Amb aquesta finalitat, en cada convocatòria s'establirà un tema protagonista amb l'objectiu de generar coherència i vinculació entre totes les obres presentades. Les obres s'adequaran a aquesta temàtica, ja sigui d'una manera literal o metafòrica.

Per a l'any 2019, la temàtica triada és «Arquitectura de Calvià, de les torres de defensa a l'última avantguarda», la qual comprendrà, des de l'Edat Mitjana fins a l'actualitat, aquests tipus de construccions: edificis, habitatges, temples, fortificacions i altres obres similars, ja siguin de caràcter civil, públic, religiós, militar o particular.


Les dotacions i categories sòn les
següents:

Premi rei En Jaume obra única: 700 €
Premi rei En Jaume obra en sèrie: 1.000 € (de 2 a 6 fotografies)
Premi rei En Jaume portafolis: 1.300 € (entre 10 i 20 imatges)


Organitzats pel Departament de Cultura de l'Ajuntament de Calvià, els Premis rei En Jaume es duran a terme durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre i suposen una continuació dels més de quaranta anys de tradició en els quals, en les diferents etapes de la seva història, han comptat amb els artistes més representatius de la illa i han donat cita a nombrosos professionals del món de la cultura.

 El jurat de cada categoria, tal com es va convocar en l'última edició, estarà format per 3 persones relacionades amb l'àmbit de la fotografia i cultural balear.

Tant la composició del jurat com els resultats del concurs, no es faran públics fins a la celebració del lliurament dels premis, durant les Festes del rei En Jaume i a la Sala d'Exposicions del Ajuntament de Calvià, coincidint amb la inauguració de l'Exposició de Fotografies dels Premis rei En Jaume 2019, que romandrà oberta fins al mes de setembre de 2019.

Per a més informació, el telèfon del Departament de Cultura és el 971 139 181 i l'email cultura@calvia.com

Les bases de participació estan disponibles en:

www.calvia.com/cultura 
www.facebook.com/culturacalvia

AGENDA CULTURA ANTERIOR 2019