Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Prevenciķ d'addiccions

El Pla Estratègic Municipal de Prevenció d'Addiccions 2022-2025 (PEMPA CALVIÀ) vol donar resposta a les necessitats actuals de la ciutadania, incorporant la prevenció de les addiccions que tenen el seu origen en la utilització de les xarxes socials i de les eines tecnològiques.

El nostre treball en aquest nou se centrarà prioritàriament en:

  1. Impulsar la realització d'activitats preventives encaminades a modificar conductes d'ús problemàtic, així com reforçar comportaments que afavoreixen hàbits de vida saludables.
  2. Promoure una consciència social sobre els riscos i danys provocats per les drogues i les addiccions, augmentar la percepció del perill associat al consum de substàncies i a determinades conductes addictives: joc; tecnologies de la relació, la informació i la comunicació (Trics); i comptar amb la participació ciutadana per a aquest propòsit.
  3. Reduir la presència en l'entorn social i comunitari de la promoció del consum de les drogues i d'altres conductes susceptibles de generar addicció.
  4. Desenvolupar habilitats i capacitats personals que redueixin la vulnerabilitat enfront dels consums de substàncies addictives i altres conductes susceptibles de provocar addicció.
  5. Promoure conductes i hàbits de vida saludables i l'ús d’Internet amb alternatives d'oci sanes, incompatibles amb l'abús de substàncies i altres conductes addictives.
  6. Afavorir una intervenció integral en l'àmbit de les addiccions mitjançant la coordinació entre les diferents xarxes de serveis i entitats ciutadanes.

Formulari: interessos i propostes de les families.

PLA ESTRATÈGIC DE PREVENCIÓ D'ADDICCIONS 2022 - 2025 

Díptic Info-addiccions