WEB EN REVISIÓ

Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Ciutadania

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
El teu Ajuntament Visita Calvià Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Servei de queixes i suggeriments

Ens interessa la vostra opinió.

Podeu presentar queixes, reclamacions o suggeriments sobre els serveis municipals a través del Servei de Queixes de l'Ajuntament i rebre resposta motivada en un termini màxim de 15 dies. 

 • De forma presencial o per correu postal al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Calvià (c/ de Julià Bujosa Sans, batle, 1. 07184 Calvià), de dilluns a divendres de 9 a 14,00 h, o a qualsevol oficina municipal d'informació turística. 
 • A través de l'adreça electrònica queixa@calvia.com 
 • Per telèfon. Rebreu atenció personalitzada de dilluns a divendres de 9 a 14,30 h i, fora d'aquest horari, es pot deixar un missatge al contestador. 
  • al 900 690 690 per rebre trucades de telèfons fixes.
  • al 971 139 122 per rebre trucades de telèfons mòbils i fixes.
 • Complimentant el formulari adjunt.
Queixes i suggeriments
Nom i llinatges
 
Adreça 
 
Tel. de contacte
 
e-mail
 
 
 
 
Motiu de la queixa
 
 

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa als interessats que:

 1. Les seves dades s'incorporaran a un fitxer de dades personals, denominat "Usuaris queixes", del qual és responsable l'Ajuntament de Calvià i que té per finalitat la gestió i atenció de les queixes o suggeriments que fan els ciutadans en relació als serveis municipals, per tal de corregir-ne i millorar-ne el funcionament.
 2. Cessions de les dades previstes: es podran realitzar cessions que compleixin les exigències establertes en la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal."
 3. L'òrgan administratiu davant el qual es pot exercitar, si s'escau, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició i la resta de drets reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999 és el Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Calvià, carrer Julià Bujosa Sans, Batle, 1 (Calvià).