Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Conveni per facilitar ulleres graduades gratuītes

Calvià, 29 de juliol de 2020

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ I SPECSAVERS ÓPTICAS SANTA PONÇA SIGNEN UN CONVENI PER A FACILITAR ULLERES GRADUADES GRATUÏTES A LES PERSONES QUE ES TROBEN EN UNA SITUACIÓ DE MAJOR VULNERABILITAT

Els Serveis Socials municipals traslladaran les necessitats detectades

L'Ajuntament de Calvià i Specsavers Ópticas Santa Ponça han signat aquest matí un conveni de col•laboració per facilitar ulleres graduades a les persones que tinguin problemes de visió i que es troben en una situació de major vulnerabilitat, amb dificultats per adquirir els lents.

La tinenta de batle de Cohesió Social i Igualtat Nati Francès, amb l'assistència de la regidora de Desenvolupament Social M. Carmen Rojano, i Andrés Román Romero de Specsavers Ópticas Santa Ponça, han rubricat el document que tindrà una durada d'un any, amb la possibilitat de prorrogar-lo un any més. Els Serveis Socials municipals s'encarregaran de traslladar les sol•licituds després de detectar els casos més urgents i necessaris. Per la seva banda, l'òptica proveirà d'ulleres graduades gratuïtes a aquestes persones derivades de l'Ajuntament i, a més, durà a terme campanyes que promoguin la donació gratuïta d'ulleres graduades a les persones en situació de vulnerabilitat socioeconòmica.

Specsavers Ópticas Santa Ponça està compromès des de fa molts anys amb el suport a organitzacions socials de la zona de Mallorca i també amb organitzacions sense ànim de lucre internacionals. De moment, aquesta òptica ha donat unes 2.500 muntures a entitats humanitàries de l'Àfrica, que són distribuïdes a zones on l'accés a la cura visual és limitat.

Així mateix ha recaptat més de 1.500 € per a organitzacions com The Dogs Trust, SOS Calvià, Kidney Research i Fundacions de l'ONCE. A més, han treballat amb el Club de Lleons de Calvià des de 2012 per recollir ulleres en desús. També, l'any 2012 va acordar amb el Col•legi Públic Ses Quarterades realitzar un examen visual gratuït i dotar els nins i nines de l'escola d'unes ulleres gratis per cada 500 que s'adquireixen en l'òptica, oferint d'aquesta manera un subministrament continu d'ulleres gratuïtes per als nins i nines, i a les seves famílies.