Calvià . www.calvia.com

Cabecera

Tràmits i gestions On-Line

La Seu Electrònica integra tot els serveis electrònics que l'Ajuntament de Calvià posa a disposició dels ciutadans tots els dies de l'any i sense limitacions horàries.

 TRÀMITS DESTACATS

TRÀMITS PER ÀREES

Alerta Abans de tramitar on-line comprovau si el vostre navegador compleix els requisits tècnicsS'obre en una nova finestra per a poder tramitar. Necessitareu disposar d'un Certificat Electrònic o del DNI elctrònic per poder realitzar els tràmits assenyalats amb Imatge tràmit amb Certificat Electrònic.

 

 

 > TRANSPARÈNCIA 

> ESPORTS 

> URBANISME 

 

  • Imatge tràmit amb Certificat Electrònic Sol·licitud de Llicència d'Obra Menor Senzilla [Amb motiu de l'entrada en vigor de la nova llei 2/2014 d'ordenació i ús del sòl, la llicència d'obra menor simple se substitueix per una comunicació prèvia d'obra, de manera que aquest tràmit deixa d'estar operatiu temporalment. Pròximament es facilitarà també l'accés a aquest tràmit via "on line"]

 

 

CARPETA CIUTADANA

Com a ciutadà de Calvià, a través de la Carpeta Ciutadana, podreu consultar les dades que consten a l'Ajuntament sobre la vostre persona i béns (dades del padró, imposts,...), a més de les notificacions de l'Ajuntament (si així es sol·licita).

Més informació sobre la Carpeta Ciutadana.

Entrar a la Carpeta Ciutadana.

 

 

CARPETA DE L'EMPRESA

Com a proveïdor de l'Ajuntament de Calvià, a través de la Carpeta de l'Empresa, podreu consultar l'estat de les vostres factures en tràmit d'aprovació o pagades.

Més informació de la Carpeta de l'Empresa.

 

Accés a la carpeta ciutadana

Banners:

Banner1
Banner2
Banner3
Banner4
Banner5

Créditos:

© Ajuntament de Calvià . C/ Julià  Bujosa Sans, batle, 1. 07184 Calvià . Illes Balears. Tel. 971 139 100.

Avís Legal    Política Privacitat    Cookies