Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calvià contractarà 106 persones en atur

Dimecres, 11 de novembre de 2020

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ CONTRACTARÀ 106 PERSONES EN EL MARC DEL PROGRAMA REACTIVA 2020 DEL SOIB

Aquesta setmana s'ha obert el període d'inscripció per a la contractació d'un primer grup de 67 persones que s'incorporaran al mes de desembre

L'IFOC ha habilitat un servei d'atenció per ajudar a realitzar els tràmits d'inscripció

L'Ajuntament de Calvià, a través de l'Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC) i de tots els seus organismes públics (Calvià 2000, Oficina Municipal de Tributs, IMEB i Llar de Calvià) ha iniciat aquesta setmana la inscripció per cobrir 67 places de treball durant un període de 4 mesos de contractació, per col·laborar en la majoria de les àrees i empreses municipals a partir del pròxim mes de desembre.
Es tracta del Programa Reactiva 2020, la iniciativa posada en marxa pel SOIB que s'executa en el marc de la col·laboració amb les corporacions locals, i es configura com una política activa de foment de l'ocupació. Aquest programa es cofinança amb fons del FSE (Fons Social Europeu), en el marc dels Programes Operatius d'Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020; amb fons procedents de l'Estat a través de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals; amb fons per afavorir el turisme sostenible a través de la Comissió d'Impuls del Turisme Sostenible, i amb una aportació de l'Ajuntament de Calvià de 269.294,96 €.
Calvià comptarà amb un finançament de 1.006.064,84 € que permetrà contractar 106 persones en dos torns de contractació de 4 mesos de durada.

El primer torn de persones començarà a treballar el proper mes de desembre i afectarà els següents perfils:
Línia 1: Dirigida a 28 joves menors desocupats de 30 anys inscrits en el sistema nacional de Garantia Juvenil. Les ofertes laborals adreçades a aquest col·lectiu engloben tant perfils que requereixen d'estudis superiors (cicles formatius de Grau Superior o Estudis Universitaris) com perfils professionals de personal de neteja, cuina o oficines.
Línia 2: Dirigida a 13 persones aturades de llarga durada, majors de 30 anys, inscrites com a desocupades en el SOIB durant almenys 12 dels últims 18 mesos. En aquest cas s'han ofert llocs de treball relacionats amb el manteniment d'edificis i d'equipaments urbans.
Línia 3: Dirigida a 26 persones desocupades, majors de 30 anys, inscrites un mínim de 3 mesos com a desocupades en el SOIB o amb una durada inferior en el cas de persones amb expedient Erto. Aquesta línia es dirigeix a perfils administratius, personal de manteniment d'edificis, auxiliars de geriatria i personal de neteja.

PER INSCRIURE'S
Per optar a aquestes ofertes és imprescindible ser demandant d'ocupació, complir els requisits de cada oferta i inscriure's al més aviat possible a la pàgina del SOIB soib.es/soib-reactiva/ 
Des de l'IFOC s'ha habilitat un servei d'atenció telefònica, on line i cita prèvia per ajudar a la inscripció a les persones de Calvià per facilitar la realització dels tràmits telemàtics i on-line. El procés d'inscripció finalitzarà, el proper diumenge 15 de novembre, podent-se ampliar en determinats casos.
Més informació: 971 13 46 13 o ifoc.es