Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Cessiķ d'un local municipal a SOS Mamás

Dimarts, 15 de desembre de 2020

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ CEDEIX L'ÚS D'UN ESPAI A SANTA PONÇA A L'ASSOCIACIÓ SENSE ÀNIM DE LUCRE SOS MAMÁS BALEARES

L'entitat social que ajuda a persones sense recursos a nivells bàsics com poden ser l’alimentació i la vestimenta, s'estableix així al municipi

L'Ajuntament de Calvià ha signat un conveni amb l'associació sense ànim de lucre SOS Mamás Baleares per a la cessió d'ús d'un espai que està ubicat al soterrani de les instal·lacions del CREC de Santa Ponça amb la finalitat que sigui emprat com a magatzem per part de l'entitat social.
La finalitat del conveni es col·laborar amb l'associació SOS Mamás Baleares que s'implanta així a Calvià per contribuir a pal·liar els efectes de la crisi econòmica i sanitària que ha provocat el Covid-19.
El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha signat el conveni amb la presidenta de l'associació SOS Mamás Baleares, María Ascensión Maestre, així com la tinenta de batle i presidenta de l'IMEB, Olga Granados, que és qui cedeix el local. També hi han assistit la tinenta de batle de Cohesió Social i Igualtat, Nati Francés, i la regidora de Desenvolupament Social, María Carmen Rojano, ja que serà a través del Departament de Desenvolupament Social que s'establirà la col·laboració i la derivació de famílies a SOS Mamás.
El conveni estableix la cessió de forma tempora de l'ús de l'espai municipal perquè l'entitat pugui emprar-la de magatzem auxiliar per desenvolupar el seu objecte social, que és ajudar a les persones sense recursos a nivells bàsics com poden ser l’alimentació i la vestimenta, entre d’altres.