Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

REACTIVA. Primeres persones contractades

Divendres, 18 de desembre de 2020

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ HA CONTRACTAT DURANT EL MES DE DESEMBRE 67 PERSONES EN EL MARC DEL PROGRAMA SOIB REACTIVA 2020

L'Ajuntament de Calvià, a través de l'Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC) i de tots els seus organismes públics (Calvià 2000, Oficina Municipal de Tributs, IMEB i Llar de Calvià) han iniciat entre els dies 15 i 18 de desembre la contractació de 67 places de treball durant un període de 4 mesos, per col·laborar en la majoria de les àrees i empreses Municipals.
El primer torn de persones està composat, majoritàriament, per persones empadronades a Calvià:
Línia 1: Dirigida a 28 joves desocupats menors de 30 anys inscrits en el sistema nacional de Garantia Juvenil. Les ofertes laborals adreçades a aquest col·lectiu engloben tant perfils que requereixen d'estudis superiors (cicles formatius de Grau Superior o Estudis Universitaris) com perfils professionals, com per exemple, de personal de neteja, cuina o oficines.
Línia 2: Dirigida a 13 persones aturades de llarga durada, majors de 30 anys, inscrites com a desocupades en el SOIB durant almenys 12 dels últims 18 mesos. En aquest cas s'han ofert llocs de treball relacionats amb el manteniment d'edificis i d'equipaments urbans.
Línia 3: Dirigida a 26 persones desocupades, majors de 30 anys, inscrites un mínim de 3 mesos com a desocupades en el SOIB o amb una durada inferior en el cas de persones provinents d’un ERTO. Aquesta línia es dirigeix, entre d’altres, a perfils administratius, personal de manteniment d'edificis, auxiliars de geriatria i personal de neteja.
Totes aquestes contractacions s’emmarquen en el Programa Reactiva 2020, la iniciativa posada en marxa pel SOIB que s'executa en el marc de la col·laboració amb les corporacions locals, i es configura com una política activa de foment de l'ocupació.
Aquest programa es cofinança amb fons del FSE (Fons Social Europeu), en el marc dels Programes Operatius d'Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020; amb fons procedents de l'Estat a través de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals; amb fons per afavorir el turisme sostenible a través de la Comissió d'Impuls del Turisme Sostenible, i amb una aportació de l'Ajuntament de Calvià de 269.294,96 €.
Calvià ha comptat amb un finançament de 1.006.064,84 € que permetrà contractar 106 persones en dos torns de contractació de 4 mesos de durada cadascun.