Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calviā al capdavant de l'ocupaciķ turística 2021

Dijous, 27 de gener de 2022

CALVIÀ TANCA L'ANY COM EL PUNT TURÍSTIC AMB EL GRAU D'OCUPACIÓ PER PLACES MÉS ELEVAT D'ESPANYA

Calvià va tenir el 2021 el grau mitjà docupació turística per places més elevat dEspanya, amb un 57,4%. Es desprèn així dels resultats de l'Enquesta d'ocupació hotelera publicada per l'Institut Nacional d'Estadística (INE). Aquesta dada posa de manifest la recuperació que va experimentar el sector turístic situant el municipi calvianer al capdavant quant a ocupació de tots els punts turístics d'Espanya.
A més del grau mitjà d'ocupació, Calvià també va registrar bones xifres respecte al nombre total de pernoctacions el 2021 que, encara que encara allunyades de les dades dels anys prepandèmia, va situar la destinació en sisè lloc respecte a la resta de destins, amb 3.579.785 pernoctacions .
Altres dades que destaca l'INE a l'estudi, és l'estada mitjana de turistes, que en el cas de Calvià va ser de 5,76 dies, situant-se, també, entre les deu primeres destinacions, i per sobre de la mitjana nacional que es va situar als 2,85 dies.
Finalment, es van allotjar al municipi 621.718 viatgers, dels quals el 86,42% van ser estrangers i el 13,58%, residents a Espanya.

Nota de premsa de l'INE: ENLLAÇ