Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Es convoquen les bases de BetArt 2023

Dilluns, 28 de novembre de 2022

L’AJUNTAMENT I LA FUNDACIÓN CALVIÀ CONVOQUEN BETART CALVIÀ 2023, SETENA EDICIÓ DE L’ACTIVITAT CUTURAL BIENNAL D’ART URBÀ A CALVIÀ

En aquesta ocasió les actuacions es duran a terme a Son Ferrer i el Toro

L'Ajuntament de Calvià i la Fundació Calvià 2004 convoquen les bases per als i les artistes i el catàleg d’espais per participar en l'edició 2023 de BetArt, acció en la qual es duran a terme noves intervencions artístiques a diferents ubicacions del municipi.

Per a la present edició, BetArt Calvià 2023, es pretén dur a terme l'activitat cultural a les zones del Toro i Son Ferrer. A la darrera edició, fa gairebé dos anys, les actuacions varen tenir lloc a Calvià vila i es Capdellà.

Ara s'obre convocatòria per a la selecció d'un total de cinc artistes, que tendran fins al 31 de gener per presentar els seus projectes. Una vegada seleccionats els artistes, es procedirà a l'execució de les obres dins el mes de març, concretament entre els dies 17 i 28.

BetArt és una convocatòria que duen a terme de forma conjunta la Fundació Calvià 2004 i l'Ajuntament de Calvià per fer intervencions artisticourbanes amb l'objectiu final d'ampliar el Museu a l'Aire Lliure d'Art Urbà amb obres contextualitzades en l'espai públic. La intenció és que sigui un museu d'ús i gaudi per als residents i visitants de Calvià, de manera que places i carrers esdevinguin un espai més atractiu per passejar i que els projectes artístics que s'hi duguin a terme apropin l'art a la ciutadania dins un entorn més quotidià que el conegut tradicionalment, sense portes ni horaris.

El projecte es va iniciar el 2012 a partir de cinc objectius considerats el nucli del projecte: la realització a peu de carrer d’intervencions artístiques que interactuïn i dialoguin amb la ciutadania i visitants; la creació de sinergies entre artistes i entitats públiques i privades; la impulsió d'un nou espai de reunió i contacte entre diferents agents culturals; la participació de creadors i creadores de la localitat; i la posada en valor del municipi de Calvià mitjançant la creació de nous al•licients turístics i l'embelliment dels espais públics i privats situats estratègicament (o l'aprofitament d'espais degradats).

Més informació:
Fundación Calvià 2004
www.calvia.com/cultura
www.facebook.com/betartcalvia