Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

VII Jornada d'Orientaciķ Vocacional de Calviā

Dijous, 4 de maig de 2023

VII Jornada d'Orientació Vocacional de Calvià

Avui té lloc, al Casal de Peguera, fins a les 13 h, la VII Jornada d'Orientació Vocacional que organitza l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques (IMEB) de l'Ajuntament de Calvià a través del Centre Universitari de Calvià (CUC).

Aquesta jornada té com a objectiu proporcionar a l'alumnat de 4t d'ESO dels tres instituts de Calvià (IES Calvià, IES Son Ferrer i IES Bendinat), eines i recursos que els facilitin la presa de decisions sobre el seu futur en l'àmbit acadèmic, professional i personal. En aquesta edició hi participen més de 360 alumnes.

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha inaugurat la jornada, acompanyat de la tinenta de batle d'Educació i Formació, Olga Granados; la tinenta de batle de Joventut, Marga Plomer, i el tinent de batle de Transparència, Innovació i Serveis Econòmics, Macos Pecos, així com el gerent de l'IMEB, Borja Martorell.

La Jornada d'Orientació Vocacional ha començat amb tres microponències: "El valor de valorar-se", a càrrec de l'economista, coach i educadora financera Nieves Villena; "Un mes ple de disciplina pot portar-te més lluny qie un any ple d'excuses", per Víctor Mora Borrás, president de la Fundació Shambhala; i "Arribar a la meta del Dakar no és qüestió de sort", que ha pronunciat la copilot de rally-raid Sonia Ledesma Gómez.

Al Casal s'hi han habilitat espais per parlar amb professionals de 37 professions diferents, amb els quals ha pogut interactuar l'alumnat; s'han pogut informar, a través d'entitats i centres educatius sobre l'oferta d'estudis i accés a estudis superiors; i han pogut conèixer l'experiència d'estudiants i noutitulats d'estudis de cicles formatius i universitaris.