Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Concert de Santa Cecília a Sa Societat

Dimarts, 14 de novembre de 2023

LA BANDA DE MÚSICA DE CALVIÀ RET HOMENATGE AL QUIXOT EN EL CONCERT DE SANTA CECÍLIA

El clàssic de l'oferta musical calvianera enguany interpretarà una obra del prestigiós compositor valencià Ferrer Ferrán

Aquest diumenge 19 de novembre, la Banda Municipal de Calvià honra la patrona de la música, Santa Cecília, al teatre de Sa Societat. El concert serà dirigit per Josep Oliver i comptarà amb la interpretació, entre d'altres, del músic Costin Anastasescu que interpretarà al clarinet la Fantasia Simfònica "El Quixot" juntament amb la banda calvianera i Sergio Vázquez, el qual narrarà alguns dels paràgrafs de la novel·la. La celebració del Dia de la Música, tot coincidint amb el dia de Santa Cecília, té un significat especial en fusionar la tradició cultural, i en aquest cas literària, amb la passió per l'art sonor.

El prestigiós compositor valencià Ferrer Ferrán, un dels millors en l'àmbit europeu, és l'autor de la Fantasia Simfònica "El Quixot", composta per commemorar el IV Centenari de la creació d'aquesta obra. És una partitura que pot ser interpretada amb un narrador, que dona vida als relats de l'obra de Cervantes.

Amb la celebració del concert de Santa Cecília, un clàssic ja a l'agenda cultural del municipi de Calvià, es reconeix la importància fonamental de la música a la societat calvianera i el paper essencial de l'art sonor com a element enriquidor. Aquest esdeveniment anual esdevé un recordatori de com la música, com a llenguatge universal, connecta les persones.

El concert de Santa Cecília es farà aquest diumenge 19 de novembre a les 18 h. L'entrada és de franc, però cal reservar a l'Escola de Música (971 67 0000) o a Cultura (971139181 o cultura@calvia.com).