Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Ciutadania

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
El teu Ajuntament Visita Calvià Coneix Calvià

Casita / Ciutadania/ Retem comptes

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Retem comptes

La RENDICIÓ de COMPTES és un procés i responsabilitat, permanent i contínua, que implica compartir, amb la ciutadania, informació sobre els avanços i reptes a la planificació, execució, seguiment i avaluació de les actuacions públiques. Permet, també i mitjançant el diàleg entre govern i ciutadania, millorar la gestió pública.

Durant el mes de novembre de 2016 es van celebrar, per primera vegada a Calvià, diferents actes de rendició de comptes, en diferents zones del municipi, en els quals l'equip de govern al complet va estar a la disposició de la ciutadania per informar, explicar i atendre les seves consultes. Tota la informació d'aquest procés està disponible a la web de Rendició de Comptes.

Donant continuïtat a aquest procés d'obertura a la ciutadania, el ple de l'Ajuntament va aprovar modificar, al febrer de 2017, el Reglament Orgànic Municipal (ROM) para, entre altres aspectes, incorporar la celebració d'un ple monogràfic anual de rendició de comptes. En aquesta línia, en el mes de març de 2017 es va celebrar a Calvià el primer debat sobre l'estat del municipi.

Actes de rendició de comptes de 2018 

Novembre i desembre 2018 ACTES ZONALS DE RENDICIÓ DE COMPTES
Plataforma Rendició de Comptes 2018