Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

25 de novembre Dia contra la Violčncia

PROGRAMA 2018

Concurs de fotografia a Instagram #nohopermetis18 #calviadiuno: del 5 al 30 de novembre.

Bases. Dirigit a persones majors de 14 anys

Inscripció

La temàtica de les fotografies és «No ho permetis». Les imatges han de reflectir, de forma original i creativa, els tipus de violències que pateixen les dones en el seu dia a dia i la responsabilitat de la societat de no permetre-ho. El premi consistirà en 300 € per a la persona guanyadora i 100 € per a la finalista. Es lliurarà dia 12 de desembre a la Biblioteca de Son Caliu, ubicada a Es Generador, a les 18.30 h.

25 de Novembre - Dia internacional de l'eliminació de la violència cap a les dones

El 25 de novembre va ser declarat el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència cap a les Dones en commemoració de la mort violenta de les germanes Mirabal, tres activistes polítiques assassinades el 25 de novembre de 1960.

Des de l'Ajuntament de Calvià, amb motiu d'aquesta efemèride, es programen durant el mes de novembre una sèrie d'activitats de sensibilització ciutadana en contra d'aquesta greu problemàtica social que pateixen milers de dones a tot el món. L'objectiu principal d'aquestes activitats és crear espais de reflexió i sensibilització per contribuir a la construcció, per part de tota la ciutadania, d'una identitat lliure, mitjançant la incorporació de valors bàsics de la lluita contra el sexisme i la violència.

És important conscienciar tot el municipi que la violència cap a les dones és un problema social. Per això, hem de provocar rebuig social davant aquest tipus de conductes masclistes que són transmeses i perpetuades culturalment, així com davant la misogínia, el sentit de superioritat de gènere i la concepció de les dones com a possessió, valors que es transmeten culturalment i que afavoreixen la violència dels homes cap a les dones.