Calvià . www.calvia.com

Cabecera

Pagament d'imposts

L'Ajuntament de Calvià us ofereix la possibilitat de pagar els imposts i les taxes a través d'Internet.

 undefined

Instruccions de pagament

Entrau a la pàgina de pagament amb targeta o a la pàgina de pagament d'imposts municipals en la banca electrònica de la seva entitat. Emplenau les dades que us sol·licitin i que veureu consignades a la part inferior del vostre avís de pagament.

1.- Pagament a través de targeta bancària

 Targeta

 

2.- Pagament a través de banca electrònica

         Logotip La Caixa          logotip BBVA     

Sol·licitud de domiciliació de tributs municipals. Si voleu domiciliar el pagament dels vostres rebuts del pròxim exercici trobareu el formulari aquí. Heu de presentar aquest document signat o segellat per l'entitat bancària en la qual tingui el compte on desitgi domiciliar els pagaments, per correu electrònic (recaudacion@calvia.com) o en l'Oficina Municipal de Tributs de Calvià. Telèfons: 971 69 99 05 i 971 69 99 06. Adreça: Ctra. Calvià-Palmanova, 40 - 07181 Palmanova. Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Formulari Pagament Fraccionat Formulari domiciliació bancària

Sol·licitud de pagament fraccionat de tributs municipals. Si voleu fraccionar el pagament dels vostres rebuts del pròxim exercici trobareu el formulari aquí. Heu de presentar tres exemplars en el Registre General de l'Ajuntament de Calvià (C/ Julià Bujosa Sans, batle, nº 1. Calvià). De dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Formulari Pagament Fraccionat Formulari Pagament Fraccionat

Condicions Pagament Fraccionat Condicions de pagament fraccionat (Document informatiu)

Si voleu conèìxer els terminis per pagar els imposts i les taxes de l'Ajuntament de Calvià, podeu consultar el Calendari del contribuent.

Nova Carpeta Ciutadana Accés a la vostra Carpeta Ciutadana. Podeu accedir a la Carpeta Ciutadana per veure els vostres imposts utilitzant un certificat digital o bé un usuari i contrasenya. Si desitjau un usuari i contrasenya per accedir-hi podeu donar-vos d'alta presencialment a l'Ajuntament mostrant un document identificatiu.

 

Per a més informació: Oficina Municipal de Tributs de Calvià. Telèfons: 971 69 99 05 i 971 69 99 06. Adreça: Ctra. Calvià-Palmanova, 40 - 07181 Palmanova. Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 14h.

 

Créditos:

© Ajuntament de Calvià . C/ Julià  Bujosa Sans, batle, 1. 07184 Calvià . Illes Balears. Tel. 971 139 100.

Avís Legal    Política Privacitat    Cookies