Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Sa Rua de Calviā: informaciķ recorregut i trānsit

Dimecres, 7 de febrer de 2018

SA RUA DE CALVIÀ

Calvià celebra aquest dissabte, 10 de febrer, Sa Rua, que començarà a les 16:30h en el camí de Ses Quarterades, i recorrerà el carrer Major, l'Av. de Palma, el carrer Julià Bujosa Sans i finalitzarà en l'aparcament municipal de l'Ajuntament.

Talls de trànsit
Durant l'esdeveniment, es produiran talls de trànsit en la travessia de la MA1015/Ma1016 al seu pas per Calvià vila, existint a tot moment vies alternatives. Es produirà una breu retenció de trànsit a partir de les 16:30h que afectarà als vehicles que accedeixin a Calvià des de la carretera Ma1016, o desitgin accedir al camí de ses Quarterades per la carretera Ma1015, a causa de la sortida del recorregut de les carrosses de la Rua.
Totes les alternatives estaran senyalitzades i hi haurà cobertura policial en tots els encreuaments afectats.

Rutes alternatives
Direcció nucli urbà d'es Capdellà: per Ma1015, Av. de Palma, carrer Vicente Chinchilla, Ca na Cucó i Av. des Capdellà.
Direcció Ma1016 Puigpunyent-Palma: durant la Rua, Ma1015, camí de Ses Quarterades i Ma1016, o segons vagi avançant la Rua tenen la possibilitat d'utilitzar l'alternativa pel carrer Serral, Església, Major, Ma1016.
Direcció Palmanova-Santa Ponça des d'es Capdellà per la Ma1016: Av. des Capdellà, carrer Ca na Cucó, Av. de Palma i Ma1015.
Direcció Puigpunyent des d'es Capdellà per la Ma1015: Av. des Capdellà, carrer Ca na Cucó, Av. de Palma, Ma1015, camí de ses Quarterades i Ma1016.
Direcció es Capdellà des de Puigpunyent o Palma: Ma1016, carrer Major, carrer Capelleta, Martín Ros, S'Era, Son Mir, carrer dels Montcada, Av. des Capdellà i Ma1016.
Direcció Palma des de Puigpunyent o Calvià: Ma1016, carrer Capelleta, Martín Ros, S'Era, Son Mir, Germans Montcada, Av. des Capdellà, Ca na Cucó, Vicente Chinchilla, Av. de Palma i Ma1015.
Zones d'aparcament
Poliesportiu de Calvià, ses Quarterades i pati del CEIP Ses Quarterades.

Més informació al facebook Cultura Calvià