Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Tanquen un local per manca de mesures de seguretat

Dilluns, 23 de juliol de 2018

TANQUEN UNA SALA DE FESTES DE MAGALUF PER MANCA DE MESURES DE SEGURETAT

L'establiment es troba als baixos d'un edifici en el qual l'any passat es situaven diversos prostíbuls que van ser clausurats

La Policia Local de Calvià ha inspeccionat la sala de festes Heaven de Punta Balena (Magaluf) on ha certificat deficiències molt greus de seguretat, per les quals s'ha dictat el seu tancament com a mesura provissionalíssima. A més, el local tampoc compta amb les autoritzacions sectorials corresponents i havia reconvertit un magatzem en una mena d'habitació reservada per a treballadors i clients. Pel que fa a seguretat, l'establiment no té sortida d'emergència practicable, la boca d'incendis no té pressió suficient, no funciona la central d'alarma, un dels extintors està caducat, tot just té enllumenat d'emergència, i s'ha constatat que s'havien realitzat connexions elèctriques que no garanteixen la seguretat del local.
A tot això, els inspectors de la Policia Local de Calvià han observat que a la sala de climatització hi ha una porta de fusta que comunica amb l'edifici residencial Apolo i que no compta amb les degudes mesures de seguretat contra incendis, de manera que el foc es podria propagar fàcilment. A això cal afegir que només s'ha pogut localitzar un detector contra incendis, el qual està desconnectat.
L'agost de l'any passat, la Policia Local de Calvià va clausurar 5 bordells que funcionaven als baixos de l'Edifici Apolo per no atendre a la llicència d'activitat per la qual estaven donats d'alta. La Comunitat de Veïns d'aquest edifici, situat al nº11 del carrer Punta Balena, ha reiterat a l'Ajuntament les seves queixes per viure en una situació d'inseguretat generalitzada i per la captació de clients de prostitució a les zones comunes de l'edifici.