Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Sol·licita la teva targeta de descompte

Dijous, 28 de novembre de 2019

A CALVIÀ VILA COMPREM I DONEM SUPORT AL PETIT COMERÇ

Ja s'han iniciat les obres de millora del carrer Major de Calvià vila, i volem donar suport al petit comerç animant-vos a comprar als establiments del poble on podeu sol·licitar, del 20 de novembre al 4 de gener,  la TARGETA DE DESCOMPTE que us proporcionarà avantatges molt atractius.
És molt fàcil: només heu de demanar la TARGETA DESCOMPTE als comerços del poble. Cada vegada que feu una compra superior a 15€ us posaran un segell a la targeta. A la cinquena compra tindreu un descompte del 20%.
I una vegada emplenada la vostra targeta, amb les 5 compres en un mateix establiment, entrareu en el sorteig que es farà públicament en el Teatre Sa Societat, el pròxim 5 de gener, a les 20 h, després del lliurament de regals del Reis Mags.
Per entrar en el sorteig, heu de deixar la vostra targeta emplenada a l'establiment. Com més targetes empleneu, més possibilitats tendreu d'endur-vos el premi de la targeta guanyadora, que serà de 200€. Com més targetes aconseguiu en cada comerç, més possibilitats de guanyar tindreu.
Les compres han de ser per un mínim de 15€.