Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Novetats Ajudes per a inici de curs 2020-2021

Dimarts, 2 de juny de 2020

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ AMPLIA LES AJUDES PER A L'INICI DE CURS 2020-2021 A EDUCACIÓ INFANTIL, BATXILLERAT I FORMACIÓ PROFESSIONAL

La convocatòria introdueix enguany altres novetats que tenen en compte situacions familiars a causa de la crisi de l'Covid-19

Podeu accedir a tota la informació en aquest enllaç

Des del 15 de juny i fins al 24 de juliol, les famílies de Calvià podran presentar les sol·licituds per accedir a les ajudes per a l'inici del curs escolar 2020-2021 que, enguany, introdueix novetats algunes de les quals responen a la situació que la crisi del Covid-19 ha causat en algunes llars del municipi.
La primera d'aquestes novetats és que s'amplien les ajudes als cicles educatius d'Infantil, Batxillerat i Formació Professional, d'aquesta manera, es cobreixen totes les etapes ja que en anys anteriors les ajudes només anaven destinades a Educació Primària i Secundària obligatòria.
Una altra de les novetats que s'inclouen és el canvi de criteri respecte als ingressos familiars. En les convocatòries anteriors, es feia la valoració de la renda familiar a partir de l'exercici fiscal de l'any anterior. Aquest any, a causa de la minva d'ingressos a moltes llars a causa de la crisi de l'Covid-19, la valoració es farà a partir dels ingressos mensuals nets en el moment de la presentació de la sol·licitud.
D'altra banda, la convocatòria de les ajudes per a l'inici de curs 2020-2021 incorpora sistemes extraordinaris per a realitzar les sol·licituds en cas que segueixi la vigència de l'estat d'alarma i se simplifica la justificació de la despesa.
Aquestes ajudes van dirigides a subvencionar part de les despeses que les famílies, amb estudiants matriculats en centres públics, tenen a l'inici del curs escolar com la compra de llibres de text, llibres de text digitals, material curricular, infraestructura informàtica destinada a l'estudi, etc.
Les quanties van des dels 110 euros per alumne d'Educació Infantil i els cursos inferiors de primària, fins als 225 euros per a l'alumnat dels cursos superiors de Secundària i de Batxillerat i Formació Professional. L'Ajuntament de Calvià destina un pressupost de 126.910 euros a aquestes ajudes.