Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Torna la regulaciķ de l'ORA el dia 8 de juny

Dijous, 4 de juny de 2020

A PARTIR DEL 8 DE JUNY TORNA LA REGULACIÓ A LES ZONES D'ORA

A partir del día 8 de juny, s'aixeca parcialment la suspensió de l'ordenació i regulació dels aparcaments a la via pública (ORA) a Calvià, de manera que a partir del dilluns dia 8 l'aparcament a aquestes zones regulades serà de pagament, després de l'ajornament de 2 mesos a causa de l'estat d'alarma produït per la crisi del Covid-19.
L’aixecament de la suspensió és parcial, ja que estarà condicionada per la possible autorització d’ocupació de via publica de les places d’aparcament als locals de restauració.

Els residents a la zona ORA abonen una taxa amb la qual obtenen la targeta de resident de zona ORA. A fi que els residents puguin pagar la taxa corresponent i obtenir la targeta de resident, es dona un termini per a la seva obtenció de quinze dies naturals des de l’aixecament de la suspensió i fins al dia 22 de juny.
Per poder tramitar la TARGETA ORA així com el model de sol·licitud, teniu les següents opcions (ja que s'atendrà de forma presencial ÚNICAMENT per als tràmits en què és impossible la seva continuació de manera telefònica o telemàtica):
1.- De manera telemàtica a través del Registre electrònic comú de l'Administració General de l'Estat, en cas de disposar de certificat digital o DNIe. En el cas que es tramiti la sol·licitud a través del registre electrònic s'ha d'aportar com a annexos la documentació requerida a la informació sobre aquest tràmit, juntament amb un model de SOL·LICITUD DE TARGETA ORA.
2.- Mitjançant FORMULARI, segons el que estableix el Decret d'alcaldia de data 28 d'abril de 2020, per presentar les sol·licituds. Aquest formulari estarà disponible el dia 8 de juny i fins al dia 24 de juliol de 2020.
3.- De manera presencial amb cita prèvia en el Registre General de l'Ajuntament de Calvià. A partir del dia 8 de juny es podrà sol·licitar cita prèvia per realitzar aquest tràmit.
4.- En qualsevol de les formes previstes en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Aquí hi trobareu les instruccions per a realitzar els tràmits de forma telemàtica: ENLLAÇ

DOCUMENTACIÓ:
Edicte (+)
Informació per a residents (+)
Sol·licitud de la targeta ORA/ACIRE (+)