Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Reforį de neteja per l'inici del curs escolar

Dijous, 3 de setembre de 2020

CALVIÀ REFORÇARÀ LA NETEJA EXTERIOR I INTERIOR DELS CENTRES EDUCATIUS PÚBLICS AMB L'INICI DEL CURS ESCOLAR

L'empresa pública Calvià 2000 realitzarà fregats especials en els entorns dels col•legis, instituts i escoletes

Calvià reforçarà la neteja dels centres educatius amb una programació de rutes que inclourà els 11 CEIP, tant a l'interior com a l'exterior, i l'exterior dels 3 IES i les 10 escoletes municipals.
Amb l'inici de curs escolar, els centres educatius es consideren zones sensibles per la qual cosa s'han programat fregats especials per actuar davant del Covid, d'una banda, en l'entorn dels edificis (les entrades i sortides), i, de l'altra, intensificant la neteja de les zones comunes de l'interior. D'aquesta manera, es realitzaran neteges a les zones d'entrada exteriors dels 11 col·legis del municipi a primera hora del matí.
De la mateixa manera, es realitzaran aquests fregats exteriors als entorns de les 10 escoletes municipals i dels 3 instituts.
A més, hi haurà un reforç de neteja a l'interior dels col·legis durant la jornada escolar, amb especial incidència en els llocs comuns de l'edifici, és a dir, els punts en què hi hagi més circulació de l'alumnat.
En el cas de les escoletes, des de la seva obertura ja s'ha intensificat la neteja de l'interior dels edificis.
El reforç de neteja exterior que realitzarà Calvià 2000 es complementarà amb un increment en la neteja dels contenidors, amb la sortida diària del rentacontenidors.