Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Tramitaciķ d'ajudes per autōnoms

Divendres, 20 de novembre de 2020

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ TRAMITARÀ LES SOL•LICITUDS DE LES AJUDES PER A TREBALLADORS I TREBALLADORES PER COMPTE PROPI QUE PERMETRÀ AGILITZAR EL PROCÉS

L'IFOC tornarà a oferir assessorament per a la presentació de les sol•licituds a les ajudes per a autònoms

Els autònoms de Calvià podran optar a la convocatòria que s'ha reobert, per sol•licitar les ajudes extraordinàries a treballadors i treballadores per compte propi, la qual cosa permetrà que professionals autònoms i autònomes de Calvià, que no es varen poder presentar a la convocatòria, puguin sol•licitar aquestes ajudes, a partir del dia 23 de novembre.

Aquest segon torn de la convocatòria es realitza per als municipis que no hagin esgotat el crèdit, que en el cas de Calvià és d'un global de 2.092.168 euros, dels quals 1.500.000 euros els aporta l'Ajuntament de Calvià; 444.955, el Govern de les Illes Balears, i 147.213 euros els aporta el Consell de Mallorca.

Amb aquesta reobertura de la convocatòria es podran, a més, agilitzar els tràmits ja que, per una banda es podrà presentar una Declaració responsable i, per un altre, en el cas de Calvià, se signarà un acord de col•laboració per tal que des de l'Ajuntament es puguin tramitar les ajudes. En aquest sentit, l'Ajuntament rebrà l'encomana de gestió de la Direcció General de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circular, per tramitar les sol•licituds presentades per ciutadans i ciutadanes de Calvià.

En aquesta ocasió, tal com es va fer en la convocatòria del primer torn, des de l'Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC) es dona suport i assessorament a les persones que vulguin accedir a les ajudes.