Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

NOVETATS! Nova convocatōria d'ajudes directes

Dimarts, 7 de desembre de 2021

CALVIÀ FA UNA SEGONA CONVOCATÒRIA D'AJUDES DIRECTES A SECTORS PRODUCTIUS DEL MUNICIPI

Cada sol·licitant podrà rebre 1.500 euros de subvenció si compleix els requisits establerts

Tota la informació en aquest ENLLAÇ o clicant sobre la imatge

NOVETATS!:
- S'obre un nou termini: del 21 de gener fins al 17 de febrer de 2022
- S'afegeixen noves activitats: intermediari de comerç, empresa de neteja i reparació del calçat
- S'elimina el requisit d'haver rebut l'ajuda del Consell de Mallorca i de no haver tingut més de 9 mesos obert
-S'inclou també l'activitat dels Rent a Cars, amb la condició que el seu darrer impost de vehicles estigui meritat a Calvià

L'Ajuntament de Calvià engega una convocatòria d'ajudes directes per al sector productiu del municipi, amb un total de 927.487,30 euros. Es tracta d'una segona convocatòria, després dels ajuts de 3.000 euros que es van posar a disposició d'empreses i autònoms el març del 2021, i que va suposar atorgar prop de 700 ajuts per un total de 2.070.000 euros. Amb la quantitat que va quedar sense atorgar, es convoquen, novament, les ajudes.
En aquesta segona convocatòria es tracta d'ajuts directes amb una quantitat fixa de 1.500 euros per centre de treball o establiment, amb un màxim de dos establiments per persona, és a dir, amb un màxim de 3.000 euros d'ajuts per persona. Aquesta convocatòria és compatible amb qualsevol altre ajuda municipal o d'una altra administració, però no podran sol·licitar la subvenció les empreses que hagin rebut alguna de les subvencions de la convocatòria publicada al BOIB de 29 de maig de 2021, relatives a les ajudes extraordinàries estatals de la Línia Covid. Una condició, aquesta darrera, que no afecta autònoms, que sí les podran sol·licitar.
Activitats subvencionables
Activitats de restauració, gimnasos, escoles de dansa, sales de ball i discoteques que no compleixin algun o alguns dels requisits per ser beneficiaris de qualsevol de les convocatòries d'ajudes per pal·liar els efectes de la COVID-19 implementades per la Fundació Mallorca Turisme del Consell de Mallorca, dirigides a aquests sectors.
Activitats d'oci nocturn.
Comerç a la menuda de productes o serveis de bugaderia, agències de viatges, rentat de cotxes (excepte estacions de servei), ferreteria, drogueria, merceria, dietètica, estètica, perruqueria, perfumeria, cosmètica, tatuatges, instituts de bellesa, decoració, plantes, floristeries i herbes en herbolari.
Parcs d'atraccions de caràcter estable, centres d'oci, minigolf, kàrting, lloguer de bicicletes (exclou expressament els establiments de jocs recreatius, cases d'apostes o similars).
Estudis fotogràfics i Foto-Servei, venda de llibres i premsa, papereries, impremta i copisteria.
Comerç a la menuda de productes tèxtils, confecció, calçat, pells, articles de cuir, souvenirs, confeccions per a la llar, articles esportius.
Comerç a la menuda d'articles de joieria, rellotgeria, argenteria, bijuteria, porcellana i joguines.
Comerç a la menuda de productes alimentaris i begudes en general (excepte hipermercats i grans superfícies): forns, botigues de queviures, supermercat, botelleria, carnisseria, pastisseria, fruiteria, sempre que no hagin estat obertes al públic més de nou mesos durant el any 2020.
Granges escola i comerç a la menuda de productes i serveis per a animals domèstics (excepte centres o clíniques veterinàries).