Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Premi Q 2022 per la qualitat de les platges

Divendres, 14 de gener de 2022

L'Ajuntament de Calvià agraeix el Premi Q 2022 que reconeix l'aposta del municipi per la qualitat de les seves platges

L'Instituto para la Calidad turística Española (ICTE) ha concedit a l'Ajuntament de Calvià el Premi Q 2022, guardó que cada any reconeix a totes aquelles persones, empreses o institucions que han destacat en la promoció de la qualitat del sector turístic espanyol. Es distingeix Calvià per la seva aposta per la qualitat de les platges, essent el municipi amb un major número d'arenals certificats de tota Espanya.

L'Ajuntament de Calvià rep aquest premi com un reconeixement a la feina que dia rere dia es fa per mantenir i millorar la qualitat, tant de les aigües i els arenals, com dels serveis que s'ofereixen a les platges, fruit de la implicació de diferents departaments municipals coordinats per Turisme i Litoral, i la col•laboració de les empreses concessionàries de les platges.

Calvià compta, actualment, amb 15 Banderes Q de Qualitat a les platges de Bunguenvíl•lia, Illetes balneari, Cala Contesa, Portals, s'Oratori, es Carregador (Palmanova), Palmanova, Son Maties, Magaluf, Cala Vinyes, Ses Penyes Roges (el Toro), Santa Ponça, la Romana (Peguera), Torà (Peguera) i Palmira (Peguera).

El lliurament de premis tindrà lloca el pròxim 20 de gener a Madrid, durant la celebració de la Noche Q, la gran gala del turisme espanyol que celebra l'ICTE.