Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Subvencions comerį

SUBVENCIONS CONVOCATÒRIA 2020:

  • Convocatòria subvencions per al foment de la reactivació econòmica BOIB 126, de 16 de juliol de 2020
  • Publicació en el BOIB núm. 119 de 7/7/2020 de les bases reguladores. El termini s'inicia amb la publicació de l'extracte de la convocatòria.
  • Declaració responsable de veracitat de les dades bancàries aportades.
  • Model de sol·licitud.
  • Convocatòria per a la concessió, en el municipi de Calvià i per a l'any 2020, de subvencions per al foment de la reactivació econòmica, així com per a l'adaptació de locals a les condicions higienicosanitàries exigides per la COVID-19.
  • Bases reguladoras per a la concessió, en el municipi de Calvià i per a l'any 2020, de subvencions per al foment de la reactivació econòmica, així com per a l'adaptació de locals a les condicions higienicosanitàries exigides per la COVID-19.
  • Publicació "Convocatòria per a la concessió, en el municipi de Calvià i per a l'any 2020, de subvencions per al foment de la reactivació econòmica" BOIB 126 de 16 de juliol 2020. Les sol·licituds es poden presentar durant els vint dies hàbils posteriors des del dia següent al de la publicació de l'extracte de la convocatòria al BOIB. Les sol·licituds poden presentar-se del dia 17 de juliol al dia 14 d'agost 2020.

Presentació de sol·licituds
La presentació de sol·licituds es pot fer de diferents maneres  mentre segueixin en vigor les mesures de seguretat i de distanciament social:

1.- Si ja té certificat electrònic o DNIe,pot enviar de manera telemàtica sol·licituds i documents a l'Ajuntament de Calvià per mitjà de Registre Electrònic General de l'AGE.  Si vol o necessita obtenir un certificat electrònic, durant l'estat d'alarma, per enviar de manera telemàtica sol·licituds i documents a l'Ajuntament de Calvià, contacti amb el 971 13 91 03 o enviï un correu a poblacio@calvia.com 
2.- Si no té certificat electrònic o DNIe, davant la limitació de l'atenció presencial de les oficines de l'Ajuntament de Calvià, com a mesura de contenció del COVID19, i per donar resposta a la necessitat de presentació urgent d'escrits, comunicacions o sol·licituds, s'ha habilitat un tràmit extraordinari i temporal que no requereix un mitjà electrònic d'autenticació. Aquest accés té caràcter provisional, es mantindrà mentre romangui la situació ocasionada pel COVID19, i s'ha d'utilitzar de manera excepcional, únicament per a realitzar presentacions urgents, que no poden ser ajornades, i que no puguin ser realitzades de manera presencial. Tràmit d'exclusiu ús per persones físiques, no obligades a tramitar electrònicament dacord amb el que disposa l'article 14.2 Llei 39/15.

Forma de presentació: En línia a través d'un formulari: AQUÍ

 

SUBVENCIONS CONVOCATÒRIA 2019-2020:

  • Bases reguladores i convocatòria  per a la concessió de subvencions per al foment de la millora de l'estètica interior i exterior dels locals comercials del municipi de Calvià 2019-2020. Feu clic aquíAnnex IAnnex II