Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calviā a la ITB de Berlín

Dimecres, 7 de març de 2018

PRESENTACIÓ DESTÍ UNENDLICHES CALVIÀ (INFINITAMENT CALVIÀ) I NOVA APP TURÍSTICA VISIT CALVIÀ

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha presentat, en el marc de la fira turítica ITB de Berlín, l'acció promocional de la destinació Unendliches Calvià -Infinitamente Calvià-, que ha comptat amb la presència de la presidenta del Govern dels Illes Balears, Francina Armengol, la vicepresidenta del Govern, Bel Busquets, el conseller de Territori, Marc Pons, i el conseller insular d'Economia i Hisenda de Mallorca, Cosme Bonet, entre d'altres, i amb el regidor de Peguera, Joan Quadres, i el director general de Turisme de l'Ajuntament, Joan Mesquida.

A la presentació, també s'ha donat a conèixer la nova aplicació turística Visit Calvià, l'explicació ha anat a càrrec del director de Mark Site, Jaume Socias.

L'acció de promoció de Calvià a la ITB de Berlín s'ha complementat amb petites ensaïmades en petites caixes octogonals, amb la imatge Unendliches Calvià sobreimpresionada a la tapa, amb què s'ha obsequiat al públic.

Nou fulletó Unendliches Calvià / Delve into Calvià

Calvià es presenta a les fires turístiques amb un nou fulletó promocional que convida a visitar la destinació els 365 dies de l'any amb les ofertes de Natura i Platges, Esports, Gastronomia, Cultura, Patrimoni i Tradicions, Oci i Diversió, Mice Calvià Mallorca i Calvià Film Office.

A més de les tres grans fires turístiques (FITUR, ITB i WTM), l'Ajuntament de Calvià té prevista l'assistència a diverses fires i esdeveniments esportius al nord i centreeuropa que se centrin principalment en els productes turístics que pretén promocionar, enfocats a reduir la estacionalitat i prioritzant en els segments reflectits en el pla estratègic de desenvolupament turístic.
La previsió és assistir a Fires de cicloturisme d'Alemanya i el Regne Unit i a fires de turisme sènior de països escandinaus, a més de les fires o esdeveniments: Tournatour (Düsseldorf), CMT (Stutgart), Free (Munic), Triatló Challenge Roth, NEC (Birmingham), i Destination Nature-Salon du Randonée (França).

Així mateix, es duran a terme accions de màrqueting en origen, Press trip amb periodistes especialitzats en senderisme, Fam trip amb agències de viatge i TTOO, trobada de bloggers de viatge i influencers i workshops internacionals.

Turisme esportiu: impacte de 9,6 milions d'euros

Els esdeveniments esportius de caràcter internacional tenen un alt component desestacionalitzador i suposen per al municipi un impacte econòmic de 9,6 milions d'euros, sense comptar amb el golf i el cicloturisme, el 2017.

Febrer
IFT Men & Women (Peguera)
Març
Galatzó Trail-Mallorca Mountain Marathon (Finca Galatzó) – TUI Setmana Natació (Calvià)
Abril
Mallorca Walking Event La Primavera (Peguera) – Sol Half Marathon Magaluf (Magaluf) – Mallorca Beach Rugbi (Magaluf) – Torneig Futbol Basi Mallorca Calvià Cup (Magaluf) – Torneig Internacional Santa Ponça Cup (Santa Ponça)
Maig
Torneig Internacional Voley Platja (Palmanova) – Majorca Football Tournament Police (Santa Ponça) – Majorca Football Tournament Amateur (Santa Ponça)
Juny
WTA Mallorca Open (Santa Ponça)
Setembre
Regata rei En Jaume (C.N. Santa Ponça)
Octubre
Challenge Peguera Mallorca (Peguera) – Platges de Santa Ponça O12 (Santa Ponça) – Beach Box Camp (Palmanova)
Tot l'any
Training Camps Pista Atletisme de Calvià (Magaluf)

El 2018 se celebra, per primera vegada, la Galatzó Trail - Mallorca Mountain Marathon, una prova de trail running que recorre la finca de Galatzó. La prova inclou dues distàncies: Galatzó Legend (45 km) i Galatzó Half (23 km).

Calvià, seu de l'Smart Island World Congress

23 i 24 d'abril de 2018

Calvià és, des 2017, seu de l'Smart Island World Congress, el congrés mundial sobre illes intel·ligents organitzat per Fira de Barcelona, ​​amb el suport del Govern dels Illes Balears, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Calvià.

Després d'una primera edició centrada en les necessitats i oportunitats dels territoris insulars en un món globalitzat, l'edició de 2018 evoluciona i posa el focus en la necessitat de buscar sinergies i estrènyer els vincles i la xarxa entre ells per avançar-se als principals desafiaments als quals s'encaren les illes del futur. Així, la segona convocatòria de l'Smart Island World Congress, que es celebrarà també a Magaluf, serà un espai de trobada on teixir aliances i connexions entre els actors clau de l'ecosistema insular per enfortir-se a la vegada d'afrontar els reptes compartits.

El programa del congrés pivotarà al voltant de tres grans eixos temàtics: el lideratge illenc en la indústria turística, els reptes de futur de les illes i els recursos propis dels territoris insulars.
Sobre aquestes tres àrees, s'estructuraran 15 conferències (2 keynotes, 3 sessions plenàries i 10 sessions paral·leles) on participaran 85 ponents, entre líders illencs, experts industrials, i responsables de centres de recerca, universitats, governs i organitzacions internacionals que compartiran experiències i solucions sobre l'estat actual i el futur de la gestió de les illes de tot el món. Es preveu l'assistència d'uns 2.000 congressistes d'un centenar d'illes de tot el món.

Nova APP turística Visit Calvià

L'App turística Visit Calvià s'emmarca en l'objectiu de destinació intel·ligent, en què se centren els objectius de: consolidar la destinació turística Calvià i convertir-la en intel·ligent, involucrar tots els actors turístics de Calvià, fer realitat el concepte 'Calvià a la teva mà', augmentar la 'conversió' i fidelització a la destinació.

La solució és innovadora en l'àmbit turístic ja que permet mitjançant una App i un sistema de gestió de dades:
-Adequar la destinació a les demandes dels visitants, oferint tota la informació del destí permetent:
         -Augmentar el consum econòmic, social, cultural de la ciutat
         -Potenciar la imatge de la destinació
         -Cautivar al visitant, i provocar repetitivitat
-Recabar les dades de 'consum' i d'ús dels seus visitants i ciutadans mitjançant l'addició de dades BigData
-Focalizar l'oferta de la destinació de manera segmentada

L'App turística 'VISIT CALVIÀ' i el seu entorn de gestió (CMS) permet a la destinació, conèixer els gustos del visitant, donar un servei d'atenció exclusiu i tecnològicament innovador, permet focalitzar la informació i oferta de productes i serveis, basant-segmentació , potenciar la seva imatge de marca i captivar al visitant.

Projectes a Calvià de l'Impost de Turisme Sostenible

Total: 3.960.697.01 €

MUSEU ARQUEOLÒGIC DEL PUIG DE SA MORISCA (1.765.174,15 €)

El Puig de sa Morisca, situat a la zona de Santa Ponça, acull el parc arqueològic que recull més jaciments de les Illes Balears. Més de 12 jaciments es poden visitar en aquest parc que comptarà amb un Museu gràcies a la inversió procedent de l'Impost de Turisme Sostenible.

FINCA PÚBLICA DE GALATZÓ (2.195.522.86 €)

La finca pública de Galatzó ocupa una superfície de més de 14 milions de m2, el que suposa el 10% del territori de tot el municipi, sent una de les finques de major extensió de les Illes Balears. A la finca es troben diverses figures de protecció, pel seu alt valor paisatgístic i mediambiental.
Es contemplen dos projectes amb finançament de l'Impost de Turisme Sostenible:
-REFUGI DE MUNTANYA PER EXCURSIONISTES (1.410.683.97 €). Es reformaran les antigues solls per ubicar un alberg que formarà part de la xarxa de refugis de la ruta de pedra en sec.
-RECUPERACIÓ DEL SISTEMA HIDRÀULIC (784.838.89 €). L'objectiu és posar en funcionament una sèrie d'elements de gran valor etnològic, com la canaleta i els molins, que ajudaran a potenciar la gestió agropecuària i ambiental de la finca.