Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calviā estabilitza 51 places de Policia local

Dijous, 7 de febrer de 2019

Finalitza el procés d'estabilització de 51 places de la Policia local de Calvià

Ha finalitzat el procés d'oposicions unificat que ha suposat l'estabilització de 51 places de la Policia local de Calvià, reduint d'aquesta manera la taxa de personal interí. El Govern, mitjançant l’Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears (ISPIB) i l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP), va convocar un procés unificat especial en el que, a més de Calvià, han participat els Ajuntament de Palma, Capdepera, Bunyola i Artà. 
El batle Alfonso Rodríguez Badal ha assistit a l'acte de benvinguda al servei de les policies locals que ha presidit la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, juntament amb el tinent de batle de Seguretat, Andreu Serra; el director general de Seguretat, José Antonio Fernández, i el cap de la Policia local de Calvià, Justino Trenas.
Aquests processos s’emmarquen en el nou escenari de possibilitats en matèria de policies locals que ha suposat el Decret Llei 1/2017 i la nova Llei 11/2017 de coordinació de policies locals, els quals permeten als ajuntaments que tinguin places de policia local vacants, dotades pressupostàriament i ocupades per personal funcionari interí, fer un procediment extraordinari per proveir-les pel sistema de concurs oposició, en un termini de tres anys. (Més informació CAIB)