Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Conveni per al suport a persones emprenedores

Divendres, 28 d'agost 2020

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ I SECOT SIGNEN UN CONVENI PER A L'ASSESSORAMENT I FORMACIÓ A PERSONES EMPRENEDORES

El propòsit de l'acord és contribuir a crear noves activitats econòmiques i consolidar teixit empresarial al municipi

L'Ajuntament de Calvià, a través de l'IFOC (Institut de Formació i Ocupació de Calvià), i l'associació SECOT (Sèniors espanyols per a la cooperació tècnica) han signat un conveni a través del qual l'entitat prestarà assessorament a persones emprenedores.
L'objectiu de l'acord que han signat el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i el president de SECOT a les Illes Balears, Ricardo Moreno Bermejo, és el d'assessorar i acompanyar les persones que desitgen emprendre un nou projecte empresarial, en definitiva, contribuir a la creació de noves activitats econòmiques i la consolidació del teixit empresarial en el municipi de Calvià, especialment en l'àmbit de les microempreses.

El batle de Calvià ha agraït la col·laboració en àmbits que des de l'IFOC sempre s'han impulsat, como són la formació, l'acompanyament i l'empreniment, així com l'aportació de l'experiència como a eina que permetrà seguir en la recerca d'oportunitats.
Per la seva banda, el president de SECOT a les Illes ha explicat que des de l'associació estan volcats en aquests moments en la nova situació per ajudar a emprenedors i aportar la seva experiència i coneixements perquè no caiguin en els errors que es cometen en els inicis de les posades en marxa dels projectes.
SECOT és una associació sense ànim de lucre, constituïda el 1989 i declarada d'utilitat pública el 1995. Les persones voluntàries que la integren són Sèniors, professionals, personal directiu i empresaris i empresàries que després de finalitzar la seva activitat laboral, o fins i tot trobant-se en actiu, ofereixen la seva experiència i coneixements en gestió empresarial o acadèmica als que ho necessiten. La seva tasca ha permès que petites empreses poguessin seguir actuant, a la vegada que ha acompanyat a molts emprenedors en la seva iniciativa de posar en marxa un projecte empresarial, contribuint a crear i mantenir nombrosos llocs de treball.
La col·laboració entre l'IFOC i SECOT anirà en dues línies. D'una banda, es duran a terme activitats de mentorització i consultoria i, de l'altra, s'impartirà formació en l'àmbit de l'orientació, l'emprenedoria, el cooperativisme i l'ecologia i medi ambient (economia circular i nous models de negoci).

A l'acte de signatura del conveni ha assistit la tinenta de batle d'Educació i Ocupació, Olga Granados; el gerent de l'IFOC, Darío Espallargas, i l'expresident de SECOT Balears, Bernardí Seguí.

IFOC: 971 13 46 13

Declaracions del batle: ENLLAÇ
Declaracions del president de SECOT: ENLLAÇ